بوکوحرام با شش هزار و ۶۴۴ مورد قتل؛ داعش با شش هزار و ۷۳ مورد قتل و طالبان با سه هزار ۴۷۷ مورد قتل در رديف اول تا سوم هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ديده بان الازهر اعلام كرد: بررسی آمار قتل هايی که گروه های تروريستی فعال در دنيا مرتکب شده اند نشان می دهد كه بوكوحرام - داعش و طالبان به ترتيب در صدر خونريزترين گروههای تروريستی جهان قرار دارند.
 
دراين گزارش آمده است: گروه تروريستی بوكوحرام با شش هزار و ۶۴۴ قتل - داعش با شش هزار و ۷۳ مورد قتل و طالبان با سه هزار ۴۷۷ مورد قتل در رديف اول تا سوم هستند و پس از اين گروه ها جنگجويان فولان و الشباب سومالی در رده بعدی اين فهرست قرار دارند.  

الازهر اين مطلب را بر پايه گزارش پژوهشگاه اقتصاد و صلح اعلام كرده و افزوده است: گروه بوكوحرام كه در كامرون - چاد و نيجريه فعال است در ۴۵۳ حمله تروريستی شش هزار و  ۶۴۴ نفر را به قتل رسانده و يك هزار ۷۴۲ نفر را نيز زخمی كرده است.

 اين گروه خونريزترين گروه در آفريقا به شمار می رود و نام خود را به معنایآموزش به سبك غربی حرام است - انتخاب كرده است.  نام ديگر بوكوحرام جماعت اهل سنت برای دعوت به جهاد است " و به تازگی به عنوان جناح داعش در آفريقای غربی نيز فعاليت میكند.
 
پس از كشته شدن سركرده سابق اين گروه تروريستی به دست نيروهای ارتش نيجريه در سال ۲۰۰۹- ابوبكر شيكاو جانشين وی در سال ۲۰۱۰ عليه دولت نيجريه و آمريكا اعلام جهاد كرد.
 اين گروه در پیايجاد خلافت در نيجريه است كه سكونت گاه مسيحيان - درجنوب -و مسلمانان - درشمال است.
 
برپايه اين گزارش - اين گروه در ارتباط مستقيم با القاعده مغرب بوده و به تازگی در آموزش نظامی و كانالهای امدادرسانی و فعايت در فضای مجازی با داعش همكاری می كند.  در اوايل سال جاری مسيحی اين گروه اعلام كرد با ابوبكرالبغدادي سركرده گروه تروريستی داعش بيعت كرده است.  

در سال گذشته ميلادی اولين حمله برون مرزیخود را در مرز چاد و كامرون انجام داد و با ادامه عمليات خود در كامرون طی ۴۶ حمله تاكنون موجب مرك ۵۲۰ نفر و مرك شش تن ديگر در چاد شده است.
 
در سال جاری ميلادی عمليات اين گروه در كشورهای همجوار به سه برابر افزايش يافت و آنان طی ۱۰۷ فقره عمليات خونبار آمار قربانيان را به ۱۴ برابر در مقايسه با سال ۲۰۱۳ افزايش دادند  ۷۷ درصد از قربانيان اين حملات ازميان غيرنظاميان بودند به گونه ایكه به طور متوسط  در هرحمله ۱۷ شهروند عادی قربانی می شوند.  

اين گزارش می افزايد: نگرش مذهبیافراطیاين گروه موجب شده حملات اين گروه خشونت بارتر شود  آنان در حملات خود بيشتر مراكز خريد و اماكن عمومی را هدف قرار می دهند.  در آخرين حمله انتحاری آنان از دختری ده ساله به عنوان عامل انفجار استفاده كردند و حداقل بيست نفر را كشتند.  

كشتار باجا اوج خشونت بوكوحرام به شمار می رود كه طی آن در سال ۲۰۱۵ حدود دو هزار نفر در شهر باجا در شمال نيجريه كشته شدند.
 
همچنين گروه تروريستی داعش که در سوريه - عراق - لبنان و تركيه فعاليت وسيعی دارد دارای انشعاباتی نظير جبهه النصره - جيش المجاهدين -جبهه انقلابی سوريه و چند گروه ديگر است كه در مجموع موجبات مرك بيست هزار انسان را فراهم كرده است.  

در سال گذشته ميلادی آمار تلفات حاصل از فعاليت اين گروه ها سه برابر شد كه ۹۰ درصد از اين قربانيان در عراق بودند.  

غيرنظاميان هدف عمده داعش هستند- آنان هركس را كه مخالف فكر و عقيده خود ببينند از پا درمی آورند. بيشتر افرادی كه بدست اين گروه ربوده می شوند- كشته می شوند  قتل عام ايزدیها و دزديدن زنان آنها- اعدام ۶۷۰ شيعه عراقی در حمله به يك زندان در عراق و آزادسازی بقيه زندانيان سنی نمونه ای از جنايات اين گروه است.
 
داعش ۱۱۷ حمله انتحاری انجام داده و موجب كشته شدن يكهزار و ۱۰۱ تن شده به طور متوسط در هر حمله انتحاریاز سویاين گروه ۹ ۴ نفر كشته شده اند و برابر آمارها در هر حمله مسلحانه اين گروه نيز بيش از ۱۳ نفر كشته شده اند.  

طالبان كه در رده سوم اين فهرست قرار گرفته سه هزار و ۴۷۷ نفر را به قتل رسانده و سه هزار ۳۱۰ تن را زخمی كرده است. اين گروه كه در افغانستان و پاكستان فعال است درسال ۱۹۹۴ بدست تعدادی از افغان های شتون ايجاد شد. طالبان در سال ۱۹۹۶ افغانستان را به كنترل خود درآورد و تا سال ۲۰۰۱ آن را تحت سلطه داشت - ولیپس از آن با سركار آمدن دولت جديد حامد كرزای در افغانستان در رده گروه های شورشی قرار  گرفت جنگجويان اين گروه هم چنان در پی بسط سلطه خود در مناطقی از افغانستان هستند.

جنگجويان فولان در نيجريه در جايگاه بعدی اين فهرست هستند كه يك گروه نژادپرست از بدویها و دامداران بوده و بيشتر مراكز كشاورزی نيجريه را هدف قرار می دهند.  اين گروه با انجام ۱۵۴ عمليات موجب مرك يكهزار و ۲۹۹ تن در جمهوری آفريقای مركزیو نيجريه شده اند. رقابت شديد بين كشاورزان و جنگجويان اين گروه مسلح برای دستيابی به منابع درآمدی منجر به افزايش فشار اين گروه و توسل به سلاح شده است  

الشباب سومالی كه در رده پنجم گزارش مذكور قرار گرفته تاكنون هزار و ۲۱ نفر را كشته است. اين گروه وابسته به القاعده تاكنون ۴۹۶ حمله انتحاری انجام داده و زمينه مرك يكهزار و ۲۱ تن و زخمی شدن ۸۵۰ تن ديگر را به وجود آورده است. در اتيوپی- جيبوتی- كنيا و سومالی فعاليت دارد.


منبع:مهر
انتهای پیام/



برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۱۱ دی ۱۳۹۴
6هزار نفر!!! تو این چند 3 سال!!! واقعا خودروسازای و حامیانشون اون دنیا دهنشون صافه!!اصلا بعید نیس کشته های جاده ایی ما شهید باشن.