به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛رئیس بخش تحقیقات دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد گفت: وزن معمولی این پرنده دویست و سی گرم است که با اجرای این طرح تحقیقاتی وزن آن به بیش از دویست وشصت گرم در یک دوره پرورش افزایش یافت. .
بی طرف افزود: کاهش دوره پرورش از چهل ودو روز به سی و هشت روز و بهبود ضریب تبد یل غذایی و افزایش حجم تخم بلدرچین از دیگر مزایای این طرح تحقیقاتی در استان یزد است..
وی گفت : با توسعه این طرح تحقیقاتی زمینه افزایش بهره وری در واحد سطح
فعلی و نیز افزایش درآمد برای تولید کنندگان حاصل خواهد شد.
در حال حاضر استان یزد با تولید سالانه سه هزار تن گوشت بلدرچین رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داد.
شما تازه شروع کردید
خوب دیگه به بچه هام گوشت و تخم مرغ بلدرچین نمیدم
خیلی هنر کردید که با اصلاح ژنتیک این کار و انجام دادید