ابراهیم غفاری حق روانشناس عمومی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان عنوان کرد: بدنیا آمدن فرزند دوم در خانواده علاوهبر شیرینیهایی که به همراه دارد، یکسری مسائل را نیز خصوصا برای والدین و در ارتباط با نوزاد تازه متولد شده و فرزند بزرگتر ایجاد کرده که با رعایت نکات ساده و عین حال مهم میتوان این مشکلات را به حداقل رساند.
وی در ادامه افزود: این حسادت معمولا در کودکان سنین یک تا چهار سال بیشتر اتفاق میافتد زیرا هنوز به والدین خود وابسته بوده و در این شرایط توجه پدر و مادر به فرزند بزرگتر از جهات مختلف خصوصا توجهات عاطفی بسیار مهم است.
غفاری حق تاکید کرد: اجازه به فرزند بزرگتر در انجام کارهای نوزاد تازه متولد شده در کاهش این حسادت بسیار مأثر بوده و هرگز والدین خصوصا مادر نباید به دلیل ترس از اتفاق بد افتادن برای نوزاد مانع از انجام این کار بوسیله فرزند بزرگ شود، بلکه میبایست به صورت غیرمستقیم آنها را زیر نظر و کنترل داشته باشد.
این روانشناس عمومی در پایان خاطرنشان ساخت: دراین شرایط فرزند بزرگتر گاهی ممکن است رفتارهایی از جمله بچگانه حرف زدن و یا خوردن شیر در شیشه نوزاد را انجام داده که والدین نباید با او برخورد کنند زیرا اینها حرکاتی زودگذر بوده و خرید هدیه یا پاداش برای فرزند بزرگ به جهت کمک رسانی صحیح در انجام کارهای نوزاد توسط والدین فراموش نشود.
انتهای پیام/