افراد اگر در سنین پایین و نوجوانی دچار جوش و آکنه بوده‌اند دوباره امکان دارد دچار جوش و آکنه شوند.

خلیل صداقت پیشه، متخصص پوست و مو و کاشت مو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به افرادی که در بزرگسالی دچار جوش و آکنه می‌شوند، گفت: افراد اگر در سنین پایین و نوجوانی دچار جوش و آکنه بوده‌اند دوباره امکان دارد دچار جوش و آکنه شوند که در واقع ادامه همان عارضه‌ای‌ است که قبلا با آن مواجه بوده‌اند.

صداقت پیشه ادامه داد: در غیر این صورت جوش و آکنه‌ای که در بزرگسالی گریبان گیر می‌شود، در خانم‌ها نشان دهنده بروز اختلالات هورمونی است که باید در این باره بررسی‌های لازم صورت گیرد.

این متخصص پوست و مو در رابطه با علائمی که باید مورد بررسی قرار گیرد، گفت: علائمی همچون ریزش موی سر و یا موهای زائد مواردی هستند که نشان دهنده اختلالات هورمونی در بدن است که در این صورت باید آزمایش‌های هورمونی و همچنین سونوگرافی از نظر تست عضلانی صورت گیرد.

وی ادامه داد: در صورت وجود اختلالات هورمونی با مصرف داروهای مورد نیاز و درمان ریشه‌ای علت جوش و آکنه، می‌توان از شر این عارضه‌های مزاحم و آزار دهنده خلاص شد و پس از آن به درمان جای جوش پرداخت.

این پزشک خاطرنشان کرد: البته در صورت اختلالات هورمونی در آقایان به دلیل اینکه وجود هورمون‌ها برای برخی تغییرات در بدن آقایان ضروری است، نمی‌توان از میزان این هورمون‌ها کاست و باید از روشهای دیگری برای درمان جوش و آکنه آنان استفاده کرد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.