* به نظر شما، «محمد حیدری» انتخاب مناسبی برای دبیری جشنواره بود؟
آقای حیدری به طور قطع شرایط سینما را میداند و از زمانی که «ایوبی» آمده، با سینما بیگانه نیست، امیدوارم مدیریت و تدبیرشان به درد جشنواره بخورد که همینم هست و الزاماً دبیر جشنواره نباید سینمایی باشد، بلکه برنامهریزی و تدبیری که بتواند نظمی به جشنواره بدهد تا عدالت محور برگزار شود تا هم راضی باشند، بهترین و مؤثرترین کار است.
* شما با حاشیههایی که برای فیلمها به وجود میآید، موافقید؟
جشنواره به دلیل اینکه ماهیت رقابتی دارد، حاشیه طبیعی است که به نظرم بخشی از این حواشی جذاب و بعضی از آنها شنیدنی و پاسخ دادنی است و نظرات و حواشی تا جایی که مخرب نباشد، برای سینما خوب است.
* دلیل اصلی این حاشیهسازیها چیست؟
بعضی از فیلمها خود به خود حاشیهساز هستند و دلیل عمده آن فیلمساز نیست. بلکه مراکزی است که به این فیلمها مجوز میدهند. ما فیلمساز متوقع هستیم و میگوییم اگر ما پروانه ساخت گرفتیم و شرایط و ضوابط را رعایت کردیم، باید از امتیازهایی که برای هر فیلم وجود دارد، برخوردار باشیم. این امتیازها خود به خود شاید باعث شود که فیلمساز از موقعیت رسانهای خود استفاده کند و حاشیهها را خودش بسازد و یک جمعی که با او همکاری کند. یکسری از حواشی هم به دلیل تعبیرهای مختلفی که از یک فیلم میشود، به وجود میآید.
* فیلمهای شما هم دچار این تعابیر که منجر به حواشی بشود، شده؟
بله، همین فیلم «خرس» را داشتم که همین حاشیهها باعث شد، فیلم را مخاطب نبیند و در آرشیو بماند، در صورتی که هر کسی به فیلم معترض بود و فیلم را دید گفت: پس چرا این فیلم، انقدر حاشیه داشته. و این موضوع حاشیهسازی در سینما را واقعاً نمیشود کاری کرد.
* رقیب خود را در جشنواره سیوچهارم کدام فیلمها میدانید؟
همه فیلمها رقیب ما هستند و امیدواریم فیلمهایی هم که ما ساختیم به جشنواره کمک کند تا با کیفیت خوبی برگزار شود و به انتخاب بهترین فیلم اعتماد میکنیم. چه فیلمهای ما انتخاب شود چه انتخاب نشود.
گفتگو از: نغمه فتاحی
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/