به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سید موسی خادمی در نخستین اجلاس استانی نماز کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: از مهمترین درس ها و آثار اجتماعی نماز می توان به نظم و انضباط در کارها، ترتیب و فرآیندی بودن، زمان بندی، عدالت اجتماعی، رعایت حقوق مردم و پرهیز از غرور و تکبر اشاره کرد.
وی بیان کرد: انتظار می رود که مدیران اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با تشویق و ترغیب کارکنان و تامین شرایط و مقدمات لازم از قبیل ایجاد نمازخانه های مناسب زمینه اقامه هر چه باشکوه تر نماز در نهادهای دولتی استان را بیش از پیش فراهم کنند.
خادمی اظهار کرد: مدیران اجرایی به عنوان یکی از مظاهر خارجی نظام مقدس جمهوری اسلامی انعکاس دهنده و تبیین کننده مفهوم ذهنی از نظام هستند و رسالت سنگینی در این راستا بر عهده دارند.
وی عنوان کرد: برگزاری این اجلاس اقدام ارزشمندی است و اینگونه حرکت ها به اقامه هر چه بیشتر و باشکوه تر نماز در این استان و دستگاه های اجرایی استان کمک می کند.
خادمی ابراز داشت: باید اهمیت اقامه نماز و آثار و برکات دنیوی و اخروی آن جایگاه خود را بین قشرهای مختلف مردم کهگیلویه و بویراحمد به ویژه کارکنان نهادهای دولتی استان پیدا کند.
رییس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد نیز در این اجلاس، گفت: در سال 94 و با انعقاد موافقتنامه بین وزارت کشور و ستاد اقامه نماز کشور قرار شد که اجلاس استانی نماز در 31 استان برگزار شود.
سید الیاس چراغ زاده افزود: برای برگزاری نخستین اجلاس استانی نماز کهگیلویه و بویراحمد استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، نهادهای فرهنگی و دستگاه های عضو ستاد اقامه نماز این استان همکاری و مشارکت مطلوبی داشته اند.
وی بیان کرد: بر اساس قانون و برای رعایت حقوق ارباب رجوع ها کارکنان دستگاه های اجرایی 20 دقیقه و از زمان آغاز اذان که به وقت فضیلت مشهور است برای اقامه نماز جماعت فرصت دارند.
چراغ زاده اظهار کرد: ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد هر سال چهار بار اقدام به بررسی وضعیت اقامه نماز در دستگاه های اجرایی این استان می کند و انتظار می رود که نهادهای دولتی استان نیز فرم های خودارزیابی و مستندات را در کمترین زمان ممکن به ستاد اقامه نماز استان ارائه دهند.
در این اجلاس سه دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد شامل اداره کل آموزش و پرورش، صدا و سیما و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که سه سال متوالی در زمینه اقامه نماز و ترویج فرهنگ نماز امتیاز بالای 900 را کسب کرده بودند تجلیل شدند.
9 دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد از قبیل اداره کل اقتصاد و دارایی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل راه و شهرسازی، شرکت تهیه و پخش فرآورده های نفتی، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل زندان ها و فرودگاه یاسوج که یک یا دو سال متوالی در زمینه اقامه نماز و ترویج فرهنگ نماز امتیاز زیر 900 را به دست آورده بودند مورد تجلیل قرار گرفتند.
شش خبرنگار فعال، چهار یاور نماز برتر به همراه 19 امام جماعت اقامه کننده دائمی و مستمر نماز صبح به طور جماعت تجلیل شدند.
هفت دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد شامل اداره های کل اقتصاد و دارایی، آموزش و پرورش و میراث فرهنگی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، شرکت تهیه و پخش فرآورده های نفتی، فرودگاه یاسوج و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به لحاظ اهمیت دادن به شورای اقامه نماز، تمهید مقدمات، برنامه ریزی و اجرای فعالیت های مربوط به نماز در سال 93 شایسته تقدیر ویژه شدند.
26 دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد شامل سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاه آزاد، جمعیت هلال احمر، اداره کل زندان ها، استانداری، اداره های کل امور مالیاتی و تبلیغات اسلامی، صدا و سیما، دیوان محاسبات، اداره های کل آموزش فنی و حرفه ای، استاندارد و تحقیقات صنعتی، راه و شهرسازی و منابع طبیعی و آبخیزداری، شرکت آب منطقه ای، اداره های کل حفاظت محیط زیست و پزشکی قانونی، دادگستری، دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت بانک کشاورزی، اداره های کل پست، بهزیستی، تعزیرات حکومتی و بنیاد شهید و امور ایثارگران، شرکت آب و فاضلاب شهری، مدیریت درمان و اداره کل اوقاف و امور خیریه به لحاظ اهتمام در استقرار نظام جامع ارزیابی و اجرای اکثریت برنامه های توافق شده در سال 93 شایسته تقدیر شدند.
18 دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد از قبیل بیمه سلامت، مدیریت بانک های ملی، گمرک، اداره های کل ثبت احوال و دامپزشکی، تعاون روستایی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره های کل هواشناسی و تامین اجتماعی، آزمایشگاه مکانیک خاک، شرکت های آب و فاضلاب روستایی، توزیع نیروی برق، غله و خدمات بازرگانی و شهرک های صنعتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره های کل حمل و نقل و پایانه ها و ورزش و جوانان و پست بانک دارای فعالیت قابل قبول در سال 93 در زمینه اقامه نماز و ترویج فرهنگ نماز بوده اند.
شش دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد شامل فرمانداری بویراحمد، اداره های کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، امور عشایر، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ثبت اسناد و املاک و شهرداری یاسوج دارای فعالیت نامطلوب در سال 93 بوده اند.
پنج دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد از قبیل دانشگاه دولتی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیریت بانک مسکن، شرکت ملی گاز و سرپرستی بیمه ایران فرم خود ارزیابی و مستندات خود را در سال 93 ارائه نداده و مورد ارزیابی قرار نگرفته اند.
گفتنی است قرار بود محمود مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور نیز در این اجلاس شرکت کند که با توجه به همزمانی پرواز امروز (شنبه) تهران - یاسوج با اذان صبح و جا ماندن وی و هیات همراه از پرواز به دلیل اقامه نماز صبح در نمازخانه فرودگاه تهران این امر محقق نشد.
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد. انتهای پیام/ب