به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ این روزها نمایشگاهی با عنوان نبض زمین در قلب شهر با حضور ۶۹ غرفه در محوطه متروی چهارراه ولیعصر (عج) در حال برگزاری است.
محمدحسین صیادینژاد دبیر برگزارکننده این نمایشگاه درباره اهداف آن گفت: اگر روح جمعی جامعه خواهان تغییر باشد، تغییر ایجاد میشود. ما نیز سعی کردهایم ذهن مردم را نسبت به محیط زیست و بازیافت مناسب زبالهها حساس کنیم.
وی با اشاره به دلایل انتخاب زیرگذر متروی چهارراه ولیعصر (عج) گفت: روزانه حدود ۶۰۰ هزارنفر در این مترو تردد میکنند، از سوی دیگر این مترو نزدیک دانشگاههای مهم تهران است و همین دانشجویان میتوانند سفیران محیط زیست در شهرهای خود باشند.
صیادینژاد با بیان این مطلب که یکی از گروههای هدف ما کودکان هستند، گفت: کودکان نه تنها آیندهسازان کشور هستند، توانایی اثربخشی بالایی روی خانوادهها دارند.
۳۰ درصد زبالهها قابل بازگشت به چرخه اقتصادی است
حسین جعفری مدیرعامل سازمان پسماند نیز با اشاره به تفاوت نمایشگاه نبض زمین در قلب شهر با نمایشگاههای مشابه، گفت: یکی از تفاوتهای اصلی این است که از صفر تا صد فراهمسازی و برگزاری نمایشگاه را یک گروه دانشجویی به نام زامیاران و تشکل دانشگاهی از دانشگاه تهران برعهده داشتهاند.
وی افزود: زامیاران با یک شعار شروع کرد، اینکه «هر درِ بطری یک لبخند» اکنون این موج به جایی رسیده که قلکهای مخصوص تهیه شده و در ایستگاههای مترو، فروشگاههای بزرگ و مراکز عمومی قرار گرفته است.
جعفری با اشاره به اینکه همه ۶۹ غرفه توسط دانشجویان مدیریت و اداره میشود، گفت: اعتماد به قشر جوان، قشر دانشجو و جوانان کشور میتواند زایش ایجاد کند.
وی با اشاره به نمایشگاه «دیوار مهربانی» گفت: ما برای تبلیغات تنها از شبکههای اجتماعی استفاده کردیم، اما در همین طرح «دیوار مهربانی» در روز دوم یک وانت لباس برای نیازمندان تهیه شد.
مدیرعامل سازمان پسماند تاکید کرد: در بخش دیگری از این نمایشگاه باتریهای مصرف شده را جمعآوری کردیم، این باتریها زباله نیست بلکه میتوان همه اجزای آن را بازیافت کرد.
جعفری در خاتمه گفت: روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن زباله در تهران تهیه میشود که حداقل ۳۰ درصد آن قابل بازگشت به چرخه اقتصادی است.
روش سنتی تفکیک زباله منسوخ شده است
سیدعلیرضا حسینی شهردار منطقه ۹ نیز پس از بازدید از نمایشگاه گفت: ما تفکیک از مبدا را باید از قشر نوجوان و جوان شروع کنیم.
وی تاکید کرد: این موارد باید از فضای نمایشگاهی وارد فضای عمل و زندگی مردم شود.
حسینی ادامه داد: در حال حاضر روشهای سنتی تفکیک زباله ما را به جایی نمیرساند، ما نیازمند شیوههای جدید هستیم.
شهردار منطقه ۹ در خاتمه گفت: برای برگزاری چنین برنامههایی آمادگی کامل داریم و کل منطقه را حاضریم به دانشجویان و جوانان بسپاریم.
منبع:مهر
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/