به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع غذایی مازندران در حاشیه افتتاح این نمایشگاه گفت: ۵۰ درصد شرکتهای داخل استان و ۵۰ درصد شرکتهای خارج از استان، ۲ شرکت فرامرزی از کشورهند و یک نمایندگی از کشور ایتالیا در این نمایشگاه شرکت کردند.
علیاکبر علیان نژادی با بیان اینکه مواد اولیه، خدمات جانبی، صنایع وابسته و ماشینآلات صنایع غذایی در این نمایشگاه در معرض دید عموم مردم قرارگرفته است، افزود: بازدیدکنندگان با ارائه پیامهای تغذیهای ما، با برندهای سلامتمحور غذایی آشنا شده و بعد از سلامت جسم به غذای فکر پرداخته و از غذای سالم بهرهمند می شوند.
مدیر اجرایی نمایشگاه صنایع غذایی مازندران، برگزاری دو همایش با مدیران مدارس را از برنامههای فرهنگی این نمایشگاه معرفی کرد و یادآور شد: در دو روز آینده بهمنظور فرهنگسازی بوفه سلامت شیر مدارس که ایرادات قابلتوجهی در محتوای آن وجود دارد، همایشهایی با حضور مدیران مدارس برگزار خواهد شد.علیان نژادی به بحث فله خوری شیر اشاره کرد و افزود: مازندران یکی از قطبهای اصلی لبنیات است ولی باید به بستهبندی و سلامت آن توجه داشت و بحث فله خوری لبنیات موردبررسی قرار گیرد.
مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع غذایی مازندران تصریح کرد: دوره ایمنی مواد غذایی ایزو 22 هزار برای صنعتگران و مشارکتکنندگان صنایع غذایی در این نمایشگاه برگزار خواهد شد.
نمایشگاه صنایع غذایی مازندران از ۲۴ تا ۲۸ آذرماه با ۵۲ غرفه در محل دائمی نمایشگاههای قائمشهر برپا شده است.
انتهای پیام/ش