به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ ابردات مصلایی
افزود: این طرح ها در زمینه مصرف بهینه کودهای شیمیایی ومدیریت تلفیقی
تغذیه گیاهان زراعی و باغی و جایگزینی کودهای زیستی بجای کودهای شیمیایی،
بررسی آلاینده های منابع خاک اراضی مشروب از آب های نامتعارف در مناطق
الوند و قدیم آباد، اجرای طرح IPM زیتون در سطح ۱۰ هکتار و استفاده از
کودهای زیستی و روش های بیولوژیک در مبارزه با آفات باغی اجرا شده است.
وی
اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین براساس رسالت اصلی خود برای
نیل به امنیت غذایی بر مبنای تولید غذای کافی و سالم و پیرو مفاد قانون
افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مصوب مجلس شورای اسلامی در
تاریخ شش مردادماه سال ۸۹ و بندهای مربوطه در قانون برنامه پنجم توسعه
اقتصادی کشور، اقدام به برنامه ریزی و انجام فعالیت های اجرایی مرتبط با
تولید و فرآوری محصولات غذایی سالم و ارگانیک در بخش های مختلف تولیدات
باغی، زراعی، دام و طیور و شیلات، و صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی کرده
است.
مصلایی، تشکیل کمیته سلامت سازمان بمنظور منسجم کردن فعالیت
های سلامت محور بخش های مختلف سازمان و انجام هماهنگی های بین بخشی با سایر
دستگاه های ذیربط، فعال کردن کمیته های تولید «محصول سالم» و «محصول
ارگانیک»، برگزاری سمینارها و دوره های آموزشی در ارتباط با موضوعات مختلف
سلامت محصول در سطح مدیران، کارشناسان و بهره برداران بخش های مربوطه را
ازجمله برنامه های پایه این کمیته برشمرد.
دبیر کمیته سلامت سازمان
جهادکشاورزی استان قزوین همچنین پیگیری و برنامه ریزی در راستای اجرایی
کردن دستورالعمل ارسالی وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تصویب استان قزوین به
عنوان پایلوت تولید محصولات زراعی و باغی سالم و ارگانیک و رعایت
استانداردهای ملی و بین المللی و همچنان مدیریت پسماند گلخانه ها و مصرف
بهینه نهاده ها و سموم شیمیایی را از دیگر برنامه های این کمیته برشمرد.
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/ت