به گزارش خبرنگار گروه باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مخترع این وان حمام قابل حمل با اشاره به اینکه این وان از جنس پلاستیکی و ضد حساسیت نیز است، مهیا کردن شرایط استحمام بدون نیاز به بلند کردن و جابجایی بیمار و قابلیت استفاده برای کلیه افراد به ویژه بیماران حوزه سلامت از جمله بیماران با ضایعات نخاعی، جانبازان، معلولین، سالمندان، افراد کمایی و سانحه دیدگان حوادث غیر مترقبه را برشمرد.
سید امین حسینی با بیان اینکه این وان به گونه ای طراحی شده که دارای دو قسمت جداگانه است افزود: در صورتی که بادی زیر بیمار باد نشود این قابلیت برای بیمار مهیا می شود که از آن به عنوان محلی برای آب درمانی و هیدوتراپی و همچنین به عنوان محلی برای ضد عفونی کردن انواع زخم بستر و شستشوی آنها استفاده شود.
او برخورداری از خروجی آب با شیر قابل کنترل و دو دریچه هوای ورودی متفاوت، قابلیت استفاده بر روی تخت و زمین، شیب مناسب برای تخلیه آب، وزن سبک با مقاومت بالا، چرخ دستی ویژه برای حمل آب، برخورداری از پمپ باد برقی و پدالی و همچنین برخورداری از پمپ آب برقی و سر دوشی جهت استحمام از دیگر ویژگی های وان حمام قابل حمل بیان کرد.
این مخترع جوان با بیان اینکه از طراحی نمونه اولیه تا نمونه سازی صنعتی این وان 5 سال وقت صرف کرده است گفت: اوایل امسال نمونه صنعتی قابل فروش به بازار را ارائه داده است.
سید امین حسینی افزود: از 40 میلیون تومان هزینه ای که صرف ساخت وان حمام قابل حمل شد، 25 میلیون تومان به صورت وام و مابقی با آورده شخصی تامین شد.
این محصول نمونه داخلی و خارجی ندارد و به شماره 78414 در اداره کل مالیات صنعتی کشور به ثبت رسید.
انتهای پیام /ف