به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نتایج این تحقیقات تنها برای جنس مونث صادق بوده است و ممکن است مردان نتوانند از چنین مزیتی برخوردار شوند. تحقیقاتی که بر روی 2508 نفر انجام شد نشان داد زنان یا دختران 20 سالهای که بین 8 تا 9 وعده در روز میوه و سبزی مصرف میکنند 20 سال بعد 40 درصد کمتر امکان دارد که مبتلا به پلاکهای سرخگی در رگهایشان شوند.
مشاهدات و تحقیقات حاکی از آن است که رشد پلاک در شریانها فرآیندی مادامالعمر است که میتوان با رژیم غذایی سالم در سنین جوانی سرعت آن را کاهش داد. این بدان معنی است که عادات غذایی در سنین جوانی میتواند نقش بسیار مهمی در سلامتی بدن در طول زندگی داشته باشد.
مطالعات دیگری که این آزمایشات را منحصراً روی مردان انجام داد نشان داد که ممکن است این فرآیند برای مردان پیش نیاید و تاکنون دلیل زیستی یا بیولوژیکی قابل توجهی برای این موضوع ارئه نشده است. اما برخی از مطالعات به این نکته اشاره میکنند که ممکن است سبزیجات در بدن مردان کمتر اثر محافظتی داشته باشد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/