سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به این که با مصرف موادغذایی میتوانیم کلسترول خون خود را کم کنیم، گفت: محصولات حیوانی و تولیدات حیوانی کلسترول دارند. اگر گوشت قرمز را در نظر بگیریم کلسترول بالایی در مقایسه با مصرف گوشت مرغ و ماهی دارد.
وی ادامه داد: مرغ و ماهی پوستشان کلسترول دارند و اگر بخواهیم کلسترول فردی را که بالا است آن را پایین بیاوریم باید از نظر دریافت سعی کند که بیشتر گوشت قرمز را حذف کند و گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز کند بعضی از مواد غذایی همچون کله پاچه، مغز، زبان، سس مایونز و مواد لبیناتی پرچرب کلسترول دارند و یا میتوانند کلسترول ایجاد کنند.
متخصص تغذیه تصریح کرد: اگر در نظر بگیریم بدن یک سوم کلسترول را از راه غذا دریافت میکند و دو سوم هم خون بدن میسازد یعنی در واقع هر چقدر هم کلسترول را در بدن کاهش دهیم بدن که مقدار کلسترول میسازد.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین هر فردی میتواند تولیدات حیوانی را کم کند تا کلسترول را به پایین بیاورد و در محدوده نوپا قرار بگیرد کلسترول بالا میتواند تأثیرات و ناراحتیهایی حتی سرطان را به وجود آورد و کلسترول بالا میتواند بسیار برای بدن اثرات سوء داشته باشد، به خصوص برای بیماران عروقی و اولین عاملی است که کلسترول در این بیماران یافت میشود و میتواند بسیار آزار دهنده باشد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/