وی در ادامه افزود: آمادگی داریم تا به دانشمندان برجسته کرسیهای پژوهشی اهدا و تا 10 سال از آنها حمایت کنیم به طوریکه در 5 سال فرد یا تیم به صورت داخلی عمل میکند و در پنج سال بعدی میتواند همکار خارجی نیز داشته باشد.
ضرغام بیان کرد: حدود 33 هزار نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاهها با بنیاد ملی علم ایران در ارتباط هستند و این ظرفیت خوبی است که در فعالیتهای پژوهش محور علمی از آنها استفاده میکنیم.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تصریح کرد: شناسایی و حمایت از استعدادهای ایرانیان داخل و خارج از کشور برای توسعه علم و فناوری لازم است و باید از آنان در محقق شدن احکام اسناد بالا دستی کشور استفاده کنیم.
وی تأکید کرد: موضوع کارآفرینی باید در برنامه ارتقای کیفیت، طبقهبندی آموزشها بها دادن به آنها و در افزیش منابع مورد توجه قرار گیرد و هر دستگاهی باید منابع مورد نیاز خود را در اختیار مراکز علمی بگذارد.
ضرغام با اشاره به اهداف صندوق خاطرنشان کرد: پرداخت 50 درصد هزینه اول ثبت به صورت بلاعوض، پرداخت تسهیلات قرضالحسنه برای 50 درصد دوم، هزینه ثبت و پرداخت 50 درصد دوم هزینه توسط صندوق در صورت واگذاری بخشی از حق مالکیت اختراع از جمله حمایتهای صندوق در زمینه ثبت بینالمللی اختراعات است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/