رسوب چربی در عروق منجر به رسیدن اکسیژن ناکافی به سلول‌های مغزی و در نهایت مرگ آنها خواهد شد.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: دریافت غذایی افراد بایستی بر اساس الگوی خاصی باشد که دریافت درشت مغذی‌هایی از قبیل کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها باید به صورت متعادل باشد.

وی افزود: به عنوان مثال فرد باید 50 تا 60 درصد انرژی روزانه خود را از کربوهیدرات‌ها، 15 تا 20 درصد از پروتئین‌ها و 25 تا 30 درصد را از چربی‌ها دریافت کند.

وی ادامه داد: اما برخی از افراد این تعادل را رعایت نمی‌کنند و گاهی چربی غذایی خود را افزایش می‌دهند که در این صورت سطح چربی خون افزایش می‌یابد که این افزایش منجر به تصلب شرایین در عروق قلبی و مغزی می‌شود.

فرحبخش گفت: در چنین حالتی خون‌رسانی قلب و مغز با رگ‌هایی که مملو از چربی هستند کاهش می‌یابد و عملکرد ارگان‌های بسیار مهم بدن تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: رسوب چربی در عروق که باعث کاهش خون‌رسانی می‌شود، منجر به رسیدن اکسیژن ناکافی به سلول‌های مغزی می‌شود که به این ترتیب بعضی از سلول‌های مغزی دچار مرگ می‌شوند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: غذای چرب ، مغز ، خون ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۴
چه‏ ‏راهی‏ ‏برای‏ ‏رسیدن‏ ‏اکسیژن‏ ‏به‏ ‏مغز‏ ‏‏ ‏وجود‏ ‏دارد
آخرین اخبار