به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی کردی اظهار کرد: در بخش کشاورزی یا دیگر حوزهها وجود دلالان به عنوان واسطه ضروری است، چراکه تولیدکننده نمیتواند هم در عرصه تولید و هم در حوزه بستهبندی و فروش و ... اقدام کند.
وی افزود: اگر دلالان نقش واسطهگر را بین تولیدکنندگان محصولات داشته و در واقع پلی بین تولیدکننده و مصرفکننده باشند، در آن صورت مفید خواهند بود اما اگر تنها به دلالی بپردازند و بدون انصاف محصولات را از کشاورز با قیمت ارزان خریداری کنند و در عوض با قیمت هنگفت به بازار عرضه کنند، حضور آنها به ضرر تولیدکننده است.
این صادر کننده لرستانی اظهار کرد: در گذشته تعاون روستایی با خرید محصولات کشاورزی از تولیدکنندگان با قیمت منصفانه دست دلال را از خرید ارزان محصولات دور نگه میداشت اما این سازمان امروزه از وظیفه اصلی خود دور شده و پای دلالان باز شده است.
این فعال اقتصادی یادآور شد: برای جلوگیری از حضور دلالانی که به دنبال خرید ارزان محصولات از کشاورز و فروش گران آن به مصرف کننده هستند، باید تعاون روستایی به شکل گذشته اقدام به خرید محصولات و پرسنل خود را فعال کند تا مراکز خدماتیشان به کشاورزان خدمات لازم را ارائه دهند.
کردی خاطرنشان کرد: دولت باید بر کاشت، داشت و برداشت نظارت داشته باشد و تا حد ممکن از حضور دلالانی که از خرید محصولات کشاورزی سوء استفاده میکنند، جلوگیری کند.
وی با اشاره به اینکه ایران جزو 10 کشور گران در قیمت تمام شده محصولات تولیدی است، تصریح کرد: کشاورزان هزینه زیادی صرف کاشت، داشت و برداشت محصولات خود میکنند و در مقابل مجبور میشوند محصولشان را به قیمت ارزان بفروشند و این قضیه یکی از معضلات در حوزه کشاورزی است. دولت باید بازنگری اساسی روی این مسئله داشته باشد و مدیریتها دقیقتر، بروکراسیها تا حد امکان حذف، بانکها متعادلتر و... شوند.
منبع: ایسنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا را کلیک کنید.
انتهاي پيام/