کشمش یک خشکبار اصلی به حساب می‌آید که حاوی پتاسیم، آهن و... است اما غیر از سود آن، ضررهایی هم به دندان‌ها رساند است.

دکتر عزت‌الله خامسی دندان‌پزشک در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: دندان‌ها یک بخشی از زیبایی هر فردی را تشکیل می‌دهد به همین جهت بسیاری از افراد باید مراقب آن باشند.

وی ادامه داد: هنگامی که شما از مواد قندی چسبنده مثل کشمش و انجیره استفاده می‌کنید این مواد قندی به جداره‌های دندان‌هایتان می‌چسبد که سبب تخمیر مواد قندی و تبدیل آن به اسیدهایی همچون اسید فولیک، اسید لاکتیک و... می‌شود.

خامسی بیان کرد: هر غذایی که حاوی قند باشد. به اسید تبدیل می‌شود که توسط مواد قندی سبب پوسیدگی دندان‌ها مخصوصاً در کودکان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که کشمش یک مواد آنتی‌اکسیدان، سرشار از آهن، پتاسیم و کلسیم و حتی سبب تقویت حافظه می‌شود نمی‌توان از این خشکبار صرف‌نظر کرد. بلکه برای پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ فرد باید بعد از خوردن آن مسواک بزند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار