محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اثرات مثبتی که کدو تنبل در سبد غذایی افراد میتواند داشته باشد، گفت: کدو تنبل به دلیل دارا بودن مقدار زیادی بتاکاروتن و فیبر از نظر غذایی اهمیت زیادی دارد.
وی در ادامه افزود: بتاکاروتن موجود در کدو تنبل میتواند تبدیل به ویتامین A شود علاوه بر این کدو تنبل دارای انواع ویتامینها از جمله ویتامینهای گروه B مانند B1 و B6 و B12 است و همچنین ویتامینهایی نظیر ویتامین C و K نیز در کدو تنبل موجود است.
عزیزی ادامه داد: کدو تنبل به دلیل داشتن ترکیبات رنگی میتواند از بروز بسیاری بیماریها مثل بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت و سرطان پیشگیری کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف کدو تنبل در همه وعدههای غذایی نهار و شام توصیه میشود، چرا که به دلیل موارد ذکر شده به خصوص وجود بتاکاروتن و فیبر زیادی که در کدو تنبل است، میتواند به سلامتی افراد کمک کند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/