یک رژیم غذایی ناسالم می تواند سبب برهم زدن توازن باکتری در روده شود، به طوری که باکتری هایی را که برای تکثیر از چربی استفاده می کنند، تشویق می کند و باکتری های دیگری را که غذاهای سالم تر را ترجیح می دهند، از بین می برد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مصرف بیش از اندازه غذاهای چرب به عصب های معده که احساس سیری را به مغز ارسال می کنند، آسیب وارد می کند.
 
محققان دانشگاه جورجیای آمریکا معتقدند که پس از صرف غذا، تقریبا 30 دقیقه طول می کشد تا مغز با بدن سازگار شود و در این مدت، فرد متوجه سیری و یا گرسنگی نیست.

لپتین (Leptin)، یک هورمون و انتقال دهنده عصبی است که وظیفه اطلاع رسانی به مغز را در زمینه کفایت صرف غذا به عهده دارد. اما هنگامی که افراد سریع غذا می خورند و یا پیام این هورمون را مبنی بر سیری نادیده می گیرند، هورمون دیگری به نام پپتید تیروزین- تیروزین (peptide tyrosine-tyrosine ) به مغز می گوید که بدن دچار بیماری می باشد و نفخ کرده است.

براساس مطالعه محققان دانشگاه جورجیا، یک رژیم غذایی ناسالم می تواند سبب برهم زدن توازن باکتری در روده شود، به طوری که باکتری هایی را که برای تکثیر از چربی استفاده می کنند، تشویق می کند و باکتری های دیگری را که غذاهای سالم تر را ترجیح می دهند، از بین می برد. این رویه به التهاب عصب ها منجر می شود و پس از آن، مغز سیگنال ها در زمینه سیر شدن را حس نمی کند.

به گفته محققان، مطالعه آنها روی موش ها نشان داده است که رژیم های غذایی پر چرب، مغز این حیوانات را تغییر می دهد مدارهای مغزی آنها را دوباره سازماندهی می کند. این کار باعث بروز التهاب در مناطقی از مغز می شود که مسئول رفتار تغذیه ای هستند. مدارهای دوباره سازماندهی شده و ملتهب، سیگنال احساس سیری را تغییر می دهند.

آنها افزودند: چنین تغییری می تواند در ارتباط میان روده و مغز اختلال ایجاد کند، مانند این که با وجود صرف غذای کافی، اما احساس گرسنگی از بین نمی رود.

منبع:ایرنا

برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار