دکتر جمال الدین جاویدی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: با توجه به برقراری سامانه ردیابی فرآورده های خام دامی در سازمان دامپزشکی کشور و در راستای تحقق سلامت و ایمنی غذا از سفره تا مزرعه، سامانه ردیابی گوشت مرغ در کلیه کشتارگاههای صنعتی طیور کشور در آبان ماه امسال بطور کامل به اتمام رسیده و در حال انجام می باشد.
دکتر جاویدی ادامه داد: با راه اندازی این سامانه مرغ قابل کشتار از مزارع پرورشی با گواهی بهداشتی – قرنطینه دارای کد ردیابی 9 رقمی به مقصد کشتارگاههای صنعتی هدایت میشوند و پس از کشتار و بسته بندی کد ردیابی10 رقمی برروی بستههای مرغ درج میگردد.
جاويدی در خصوص سامانه پيامکی افزود: با ارسال این کد رهگیری به سامانه پیامکی 30008903 مصرف کننده میتواند از نام محل پرورش، شهرستان محل پرورش، نام کشتارگاه مرغ مطلع گردد.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور اضافه نمود: در همین راستا جابجایی و انتقال مرغ کشتار شده از اول آذر 1394 بصورت تازه و منجمد بین استانی بدون داشتن کد رهگیری ممنوع است. همچنین کلیه مراکز عرضه – میادین دام – مراکز نگهداری و مصرف عمده و ... بدون داشتن کد ردیابی ممنوع است و در صورت مشاهده توسط بازرسین بهداشتی سازمان به عنوان فرآورده غیر مجاز تلقی و برابر قانون رفتار خواهد شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/