قائم‌مقام صندوق بیمه کشاورزی کشورگفت: در سال گذشته ۷ هزار میلیارد ریال خسارت محصولات کشاورزی بیمه شده به بیش از یک میلیون کشاورز پرداخت شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛محمدابراهیمی حسن نژاد  اظهار کرد: حدود یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار بیمه‌گر در کل کشور داریم که ۱ میلیون و ۲۸۰ هزار بیمه‌گر خسارت می‌گیرند  .

وی یکی از اشکالات مهم بیمه را محدود بودن فعالیت بیمه در یک چرخه محدود ذکر کرد و اظهار داشت: بیمه کشاورزی در یک چرخه محدود فعالیت دارد و همیشه مشتریان بیمه کشاورزی، مشتریان خاصی هستند .

حسن نژاد تصریح کرد: کشاورزان کم ریسک و تولیدکنندگان خوب در بیمه مشارکت ندارند چون بیمه برای آن‌ها جذابیت ندارد و باید تلاش کنیم تا آنان نیز به بیمه محصولات کشاورزی راغب شوند تا صندوق بیمه کشاورزی دوام و پایدار باشد .

قائم‌مقام صندوق بیمه کشاورزی کشور استان قزوین را جزو استان‌های پیشرو در محصولات باغی هم ازنظر راندمان تولید و هم ازنظر سطح زیر کشت باغات  ذکر کرد و بیان داشت : یکی از خواسته‌هایی که در این استان وجود دارد پذیرش تعهدات بالاتر برای باغدارانت است که با خیال آسوده به کار تولید محصولات کشاورزی ادامه دهند .

حسن نژاد ادامه داد : یکی از موضوعات موردبحث در صندوق بیمه کشاورزی افزایش تعهدات در رابطه با محصولات باغی است که روی این موضوع باید کار شود تا بتوان بیمه‌ای را طراحی کرد که برای کشاورزان و باغداران جذاب باشد و بتواند بخش قابل‌توجهی از خسارت آنان را پوشش دهد که این موضوعات و پیشنهاد‌ها باید در ستاد بیمه مطرح و به صندوق بیمه کشاورزی گزارش داده شود تا بتوان بیمه‌های جدید و بالاتری را طرح‌ریزی کنیم .

وی به شرایط بیمه گری در بیمه تکمیلی طیور تخم‌گذار اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که واحدهای مرغداری خصوصاً واحدهای مرغداری تخم‌گذار که دوره پرورش آن‌ها طولانی است و خطراتی که منجر به حذف کانون و وارد شدن آسیب جدی شده و تولیدکننده را نگران می‌کرد این بود که بیمه با یک سطح تعهد بالاتری این واحدها را تحت پوشش قرار دهد .

حسن نژاد اضافه کرد: خوشبختانه صندوق بیمه کشاورزی، بیمه تکمیلی در واحدهای مرغدار تخم‌گذار را هفته گذشته در سراسر کشور اعلام کرده که حدود ۸۵ درصد تعهدات و خسارت‌ها  در این واحدها را  بیمه کشاورزی پذیرفته که امیدواریم  این واحدهای تولیدی استقبال خوبی برای بیمه کردن واحدهای خود داشته باشند .

وی در خصوص شرایط بیمه پذیری محصول گندم آبی اظهار داشت: در این محصول نیز در سال جاری نسبت به سال گذشته تعهدات بیمه  بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشته  که قبلاً حداکثر تعهدی که بیمه کشاورزی در مورد گندم آبی می‌پذیرفت در هکتار ۸۰۰ هزار تومان بود که در سال جاری به ۲ میلیون تومان ارتقاء یافت البته با توجه به شرایطی که در دستورالعمل بیمه ابلاغ‌شده است .

حسن نژاد تصریح کرد: استان قزوین راندمان بالایی در تولید گندم آبی دارد و ممکن است این میزان بیمه کشاورزی برای این محصول در استان کافی نباشد که تلاش می‌شود در آینده تعهدات بیمه را در خصوص این محصول ارتقا دهیم .

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: با بکار بستن بحث‌های علمی، فنی و آموزشی در بخش کشاورزی می‌توان با کمک صندوق بیمه کشاورزی گام‌های مثبتی در راستای توسعه بخش کشاورزی برداریم .

نیاز علی ابراهیمی پاک افزود : با توجه به اینکه استان قزوین جزو مناطق پرخطر است باید اقلیم‌های استان تقسیم‌بندی شود و صندوق بیمه کشاورزی نظر ویژه‌ای به  استان داشته باشد .

وی تأکید کرد: ستاد بیمه با گروه کارشناسی تشکیل شود تا بتواند با برنامه‌ریزی مناسب و طرح‌های جدید جذابیت بیشتری را برای بیمه‌گر ایجاد کرد.

ابراهیمی پاک گفت: باید اقدامات بیمه‌ای در راستای کمک به کشاورزان و جلوگیری از خسارت به آنان باشد.

وی بر لزوم استقرار  بیمه گران کشاورزی در مراکز خدمات جهاد کشاورزی استان شد تا با ارائه آموزش‌های لازم به کشاورزان بتوان  کشاورزان را به بیمه محصولات کشاورزی خود راغب‌تر کرد.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.