به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، ترس از جواب آزمایش HIV، مهمترین دلیلی است که افراد به ندرت حاضر می شوند مورد آزمایش قرار گیرند. آینده مبهم و زندگی سرد بیماران مبتلا به ایدز و انگ و تبعیض های اجتماعی از مهمترین دلایلی هستند که فرد را به سمت مقاومت در برابر تشخیص و درمان هدایت می کند.
در حالیکه امروزه امکان تشخیص HIV با تلفن های هوشمند و تست خانگی با 99 درصد دقت میسر شده است؛ افراد حاضر به امتحان نیستند و ترجیح می دهند این بیماری مهلک را انکار کنند.
خاموش ماندن بیماری علاوه بر افزایش احتمال انتقال به روش های رایج از جمله تجهیزات دندانپزشکی و آرایشگاهی و روابط جنسی محافظت نشده، امکان کنترل بیماری را از بین می برد؛ زیرا در صورت تشخیص به موقع می توان با استفاده از مراقبت های بهداشتی و پزشکی، زندگی بیمار را نجات داد.
محققان معتقدند تنها راه حل این مشکل، افزایش آگاهی افراد جامعه و تاکید بر این نکته است که HIV در صورت تشخیص در مراحل اولیه، قابل درمان است.
به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا، حدود 60 درصد از جوانان آمریکایی مبتلا به HIV، از عفونت خود آگاه نیستند و به راحتی و بدون درمان، از کنار بیماری می گذرند.
HIV نوعی ویروس نقص ایمنی است که سبب عفونت سلول های سیستم ایمنی و اختلال در عملکرد آنان می شود. با پیشرفت عفونت، سیستم ایمنی ضعیف تر می شود و در نهایت به سندرم نقص ایمنی پیشرفته (AIDS) منجر می شود. 10 تا 15 سال طول می کشد تا فرد آلوده به ویروس HIV به ایدز مبتلا شود. ایدز از سوی سازمان جهانی بهداشت، به عنوان ششمین بیماری کشنده نام گرفته است. در حال حاضر بیش از 35 میلیون نفر در سراسر جهان به ویروس HIV مبتلا هستند و تابه حال حدود 39 میلیون نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده اند.
منبع:ایرنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/