به گزارش خبرنگار
حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ علی شفيعی رئيس پليس فتا استان کرمانشاه گفت: شخصی با در دست داشتن مرجوعه قضائی به اين پليس مراجعه و از مزاحمت و اخاذی اينترنتی شکايت داشت، لذا بررسی پرونده به صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان اين پليس قرار گرفت.
اين مقام انتظامی بيان داشت: در تحقيقات اوليه شاکی اظهار داشت از طريق شبکه اجتماعی تانگو با فردی با عکس و نام دختر که حاضر به انجام ازدواج موقت بوده آشنا شده و پس مدتی مجرم اعتماد وی را جلب و در پی آن تعدادی عکس و اطلاعات خصوصی بين آنان رد و بدل شده است و در ادامه فرد مجرم بيان داشته در صورتی که مبلغی پول را به حسابش واريز نکند تصاويرش را در اينترنت منتشر خواهد کرد، شاکی در ابتدا مبلغ را پرداخت کرده و در ادامه چون مجرم مبالغ بيشتری را تقاضا کرده است به همين دليل با طرح شکايت به پليس فتا مراجعه تا از اخاذی های بيشتر جلوگيری شود.
سرهنگ شفيعی در ادامه اظهار داشت: پليس با يک سری اقدامات سايبری شبانه روزی و بررسی صفحه متهم ، مظنون را که پسری جوان، با مدرک سيکل و شغل کارگری بود را در يکی از شهرستان های استان کرمانشاه شناسايی و با هماهنگی مقام قضائی دستگير و تحت بازجوئی قرار دادند.
وی با اشاره به اين که ديگر شاکيان شناسايی و پرونده تکميل شده به همراه متهم به دادسرا تحويل داده شد ،گفت: متهم پس از دستگيری به بزه انتسابی اعتراف و اذعان داشت خود را زن صيغه ای معرفی و با مردهايی که از نظر مالی مناسب بودند در شبکه اجتماعی تانگو دوست و پس از اغفال از آنان اخاذی می کرد.
رئيس پليس فتا استان کرمانشاه به کاربران توصيه کرد: با اعتماد بی جا به افرادی که در فضای مجازی با آن ها آشنا می شوند ،آبرو و حيثيتشان را به خطر نيندازند زيرا مجرمان با چهره هايی موجه و پيشنهاد هايی فريبنده در کمين هستند تا آبرو و اموال ديگران را به تاراج ببرند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
الان پسره هم حقشه؟خخخخخخ