به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، نورمحمدی با بیان اینکه اجرای این طرح در 28 شهرستان و 29 روستای خراسان
رضوی به صورت آزمایشی در حال اجرا است افزود:در این طرح به همه ابعاد توسعه پایدار
در روستا شامل عمران، بهداشت، خدمات، توسعه برنامه های فرهنگی و آموزشی توجه شده
است.
وی گفت: اجرای طرح مدل توسعه پایدار روستاها سبب شد تدوین سند توسعه روستایی برای 70 بخش استان خراسان رضوی در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی افزود: اجرای طرح های اقتصادی مشارکتی در روستاهای دارای 25 تا 200 سرپرست خانوار یکی از مهمترین برنامه های دولت برای ایجاد اشتغال پایدار در روستا است.
نورمحمدی گفت: بر اساس این طرح روستائیان در قالب شرکتهای تعاونی یا سهامی سرمایه گذاری می کنند و دولت نیز بر اساس آورده آنها چهار برابر سرمایه گذاری می کند.
وی افزایش بودجه دهیاریها و تکمیل راههای روستایی در سطح استان، تامین 200 دستگاه انواع وسایل نقلیه، آتش نشانی و حمل زباله مورد نیاز دهیاریها را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه خدمت رسانی به روستائیان خراسان رضوی برشمرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی با اشاره به گازرسانی به ۷۰۰ روستای این استان تا پایان امسال گفت: با گازرسانی به این روستاها 90 درصد روستاهای خراسان رضوی به شبکه سراسری گازرسانی متصل می شوند.
نورمحمدی افزود: با برنامه ریزی انجام شده 10 درصد روستاهای باقیمانده نیز ظرف دو سال آتی گازرسانی می شوند.
از مجموع سه هزار و 335 روستای استان خراسان رضوی دو هزار و 349 روستا دارای دهیاری و دو هزار 520 روستا دارای شورای اسلامی هستند.
گفتنی است حدود یک میلیون و 700 هزار نفر از جمعیت شش میلیون نفری خراسان رضوی در روستاهای این استان سکونت دارند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ب