معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: نگهداری غیرقانونی کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست از پایان دی جرم است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ماده 29 فرزند خواندگی گفت: خانواده‌هایی که به صورت غیرقانونی فرزندی را تحت تکفل قرار داده‌اند باید حداکثر شش ماه پس از تصویب این قانون مراتب را برای سپری شدن مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح اطلاع دهند.

وی با بیان این که آیین نامه‌های قانون فرزند خواندگی تیر امسال تصویب شد، افزود: خانواده‌هایی که از کودکان، بدون مجوز قانونی سرپرستی می‌کنند، بر اساس قانون تنها تا پایان دی برای درخواست فرزندخواندگی آنان از مراجع قانونی مهلت دارند.

مسعودی فرید اضافه کرد: بر اساس ماده 30 این قانون، اولویت با کسانی است که تا پیش از این بیشتر از یک سال از کودکی سرپرستی کرده‌اند.

وی بر لزوم سپری شدن تمام مراحل قانونی برای سپردن فرزند به خانواده‌ها تاکید کرد و گفت: تاکنون تعدادی از این خانواده‌ها برای دریافت فرزندخواندگی کودکان تحت تکفل‌شان به سازمان بهزیستی مراجعه کرده‌اند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: تنها 15 درصد از کودکان زیرپوشش این سازمان شرایط قانونی واگذاری دائمی به خانواده‌ها را برای فرزندخواندگی دارند.

وی اضافه کرد: 85 درصد دیگر این کودکان به سبب بدسرپرستی زیر پوشش بهزیستی قرار دارند که امکان واگذاری دائمی به خانواده‌ها به عنوان فرزندخواندگی را ندارند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: از پایان دی در صورت یافتن فرزندی بی‌سرپرست باید مراتب به سرعت به مراجع قانونی اطلاع داده شود در غیر این صورت، نگهداری چنین کودکان بدون اطلاع مراجع قانونی جرم تلقی می‌شود.

منبع: صداوسیما

انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار