یک فوق تخصص نفرولوژی اطفال گفت: باید در حدی به نوزادان آب داده شود که روزانه شش تا هشت بار دفع ادرار رقیق و بی‌رنگ داشته باشند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ سید ابوالحسن سیدزاده گفت : عفونت ادراری و سنگ‌های ادراری (سنگ کلیه و مجاری ادراری) دو مورد از بیماری‌های کلیوی اطفال بیش از همه شایع است.

وی افزود: در خصوص عفونت‌های اداری باید گفت که این نوع عفونت‌ها یا در سنین قبل از مدرسه و یا در دانش‌آموزان بروز پیدا می‌کند.

سیدزاده بیان داشت : مهم‌ترین علائمی که می‌توانند در زمینه وجود این نوع عفونت‌ها هشدار دهنده باشند بروز تب‌‌های بدون دلیل است.

وی افزود: همچنین عدم رشد مناسب نوزاد و کودک، بوی بد ادرار و بی‌قراری حین ادرار هم می‌تواند نشانه‌ای از وجود این نوع عفونت در کودک باشد.

سید زاده وجود عفونت ادراری در دانش‌ آموزان را عمدتا به دلیل عادت غلط آنها در نگه داشتن بیش از حد ادرار دانست و افزود: علاوه بر این، عواملی از جمله یبوست در اثر تغذیه نامناسب و کم فیبر هم می‌تواند موجب ایجاد عفونت ادراری شود.

این فوق تخصص نفرولوژی اطفال در ادامه به شیوع بسیار سنگ‌های ادراری (سنگ کلیه و مجاری ادراری) در کودکان اشاره واظهار کرد: این مشکل زمینه ژنتیکی دارد، هرچند که عادات غلط مانند نوشیدن کم آب نیز موجب افزایش آن شده است.

وی گفت: بی‌رنگ بودن ادرار نشان از وجود آب کافی در بدن نوزاد داشته و زرد رنگ و غلیظ بودن آن نشان از کم آبی بدن نوزادان و کودکان است.

انتهای پیام/ش

برچسب ها: کرمانشاه ، نوزاد ، آب ، اطفال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.