رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی خواستار تخصیص اعتبارات ویژه به واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی کشاورزی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ مهری در جلسه بررسی مخاطرات بخش کشاورزی و مشکلات تولید و فرآوری با بیان این مطلب افزود: انتظار داریم که در اعتبارات ویژه حمایت از تولید از حالت بخشی نگری صرفاً صنعت خارج شده و واحد های فرآوری و صنایع تبدیلی کشاورزی نیز مورد توجه خاص قرار گیرند.
وی با اشاره به مواد 10 و 12 قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: پیشنهاد می کنیم با استفاده از اعتبارات ماده 10 و 12 قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، احداث سدها و بندهای کشاورزی و تامین منابع مالی صندوق های حمایت از بخش کشاورزی در شهرستان‌ها در اولویت کاری قرار گیرند و با بهره‌مندی از این اعتبار صندوق حمایت از توسعه کشاورزی تشکیل شود.
مهری با اشاره به اینکه تولیدات بخش کشاورزی عاری از سموم و کودهای مضر می باشند، اضافه کرد: هدف اصلی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی طبق سند تدبیر توسعه کشاورزی تولید غذای سالم و امنیت غذایی است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان درخصوص چگونگی پرداخت غرامت محصولات کشاورزی، گفت: تقویت بیمه محصولات کشاورزی و پرداخت به‌موقع غرامت مطابق ارزش واقعی محصول، باید مورد بازنگری قرار گیرد.
مهری با اشاره به رشد 5.7 درصدی بخش کشاورزی در شرایط تحریم، افزود: با عنایت به رشد صعودی بخش کشاورزی در وضعیت تحریم اقتصادی کشور، جا دارد از تولیدکنندگان و همکاران بخش کشاورزی تقدیر و قدردانی شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خطاب به سازمان صنعت و معدن و تجارت، گفت: این سازمان طبق قانون، موظف است مجوزهای صادره جهادکشاورزی در بخش صنایع کشاورزی را از خدمات و ضوابط تعرفه های مصوب بهره مند سازد.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال مالی تاکنون 183 میلیارد از 480 میلیارد ریال تسهیلات نوسازی و مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان جذب شده است، با اشاره به اختصاص تسهیلات با کارمزد 16 درصدی برای خرید خودرو و اختصاص تسهیلات 18درصدی برای خرید تراکتور و ماشین آلات کشاورزی در قالب بسته رونق اقتصادی، از نگاه نامتوازن به بخش های تولیدی انتقاد کرد.
مهری با بیان اینکه در بخش صنایع کشاورزی هم مشکل تامین نقدینگی وجود دارد، بر ضرورت نگاه یکسان در خصوص اعطای تسهیلات رونق بخش تولید تاکید کرد .
وی در عین حال با اشاره به اینکه نرخ سود تسهیلات بانکی پرداختی برای نوسازی تجهیزات و مکانیزاسیون بخش کشاورزی از 21 به 18 درصد کاهش یافته است، گفت: کاهش نرخ سود ارایه تسهیلات بانکی دربخش کشاورزی، فضای خوبی را برای سرمایه گذاری تولید کنندگان در این حوزه فراهم خواهدکرد.
مهری در کنار توسعه مکانیزاسیون، توسعه کشت نشایی، اجرای روش های نوین آبیاری، گسترش روش های آبیاری زیرسطحی، توسعه کشت گلخانه ای و توجه به سرمایه گذاری بیشتر در حوزه حفاظت کشاورزی را از دیگر رویکردهای بخش کشاورزی استان در استفاده بهینه از منابع موجود برشمرد.
 
انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.