به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر فرزین حلبچی در سمینار علمی سبک زندگی سالم که در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد، افزود: براساس مطالعات انجام شده کاهش فعالیت فیزیکی در مقایسه با مصرف دخانیات، چاقی، دیابت، مرگ و میر بیشتری را بدنبال داشته است ولی کم تحرکی بیشتر از دیگر موارد در حوزه پیشگیری از بیماریها مورد غفلت واقع شده است.
وی گفت: چهارمین علت مرگ در دنیا عدم فعالیت جسمانی بوده و کاهش فعالیت فیزیکی یک پدیده شوم جهانی است که به کشور ماه هم سرایت کرده است.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: در مطالعات انجام شده بیش از 80 درصد نوجوانان فعالیت فیزیکی کمی دارند که میتواند منجر به ابتلا به انواع بیماریهای غیر واگیر شود.
به گفته حلبچی، افراد با انجام 150 ساعت فعالیت فیزیکی در هفته میتوانند به فوائد سلامتی دست یابند و لازم نیست ورزش خیلی شدید داشته باشند.
این متخصص پزشکی ورزشی در ادامه گفت: اگر کمتر از پنج هزار قدم در روز یعنی کمتر از سه کیلومتر در روز پیادهروی میکنید زندگی بی تحرکی داشتهاید و در اینصورت خطر بیماریها شما را تهدید خواهد کرد. میزان ایدهآل تحرک حدود ده هزار قدم پیاده روی در طول روز است.
وی بیان کرد: ورزشهایی مانند پیادهروی، شنا کردن، کوهنوردی و نرمشهای مخصوص ناحیه شکم با فشار روی این ناحیه و سوزاندن چربی از تجمع آن میکاهد و متناسب با شرایط فرد میتوان یکی از این ورزشها را انتخاب کرد.
وی با بیان اینکه پیادهروی کردن عادی به میزان ده هزار قدم در روز میتواند حجم توده چربی انباشته شده در شکم را کم کند، اضافه کرد: انجام حرکات دراز و نشست هم تاثیر بسزایی در کوچک کردن شکم دارد ولی متاسفانه این حرکت به درستی انجام نمیشود.
منبع: ایسنا
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/