گرچه مصرف چای کیسه ای بسیار آسان است اما کارشناسان سلامت معتقدند این نوع چای حاوی فواید چای دم کشیده نیست چه اینکه اهمیت چای نه به طعم خوب بلکه به فواید آن است.
چرا چای مفید است؟
یک فنجان چای 15 درصد نیاز روزمره بدن به فلوراید را تامین می کند چون حاوی املاح اسید هیدروفلوریک است که برای تقویت دندان ضروری می باشد.
همچنین دارای آنتی اکسیدان برای مقابله با پیری و منیزیوم برای تقویت استخوان و تسهیل "سوخت و ساز" بدن می باشد.
چای محتوی ماده "تئین" است که نوعی اسید غیر پروتئینی است که به آرام سازی معده و روده کمک می کند.
این ماده بر اساس نوع چای متفاوت است و به همین دلیل برخی از انواع چای برای درد معده بیش از دیگر انواع آن مفید است.
پایگاه اینترنتی روزنامه "بیلد" با انتشار مطلبی خواص انواع چای و دم نوش را تشریح کرده است:
چای سیاه
سرشار از فلوراید، کلسیم، آهن، پتاسیم، منیزیوم ، روی و کافئین بوده و به همین دلیل جایگزینی مناسب برای قهوه به ویژه برای اشخاصی است که قهوه دوست ندارند.
چای سبز
چای سبز نیز مانند چای سیاه سرشار از انواع ویتامین بوده و جلوی رشد غده های سرطانی را در بدن می گیرد.
پژوهش های موجود حاکیست که چای سبز و سیاه دارای مقدار زیادی "پلی فنل" است که کلاس ساختاری نباتی است که سیستم دفاعی بدن را تقویت نموده و از سلول ها و رگ ها از طریق بیرون راندن مولکولها یا رادیکال های آزاد از بدن حفاظت می کند.
بابونه
این نوع دم نوش تاثیری آرام بخش برای معده و روده داشته و بهترین ماده برای درد شکم است، چای زیره و رازیانه نیز تاثیری مشابه دارند.
نعناع
دارای مقدار زیادی منتول است که برای کاهش شدت سرفه مفید می باشد لذا توصیه شده هنگام گلودرد مصرف شود.
سنبل کوهیان
دارای خاصیت آرام بخشی بوده و بهترین دارو برای رفع خستگی است.
زنجبیل
مفید برای درمان سرماخوردگی، فعال سازی گردش خون، گرم کردن بدن، تقویت سیستم دفاعی بدن و خارج ساختن ترشح مجاری تنفسی است، همچنین دارای آنتی باکتری و مواد ضد التهاب می باشد.
آویشن
به رفع خستگی عضلات کمک کرده و ضد تشنج است.
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
منبع:العالم
انتهای پیام/