به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ محمد جعفر آفرین اندیمشک را یکی از قطبهای مهم تولید سیبزمینی و پیاز در
استان و کشور برشمرد و بیان کرد: سالانه بیش از 80 هزار تن از این محصولات در این
شهرستان تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج استان می گردد.
وی به اجرای طرح استمرار کاشت سیبزمینی و پیاز خارج
از فصل در اندیمشک اشاره نمود و هدف از این اقدام را عرضه خارج از فصل محصول سیبزمینی
و پیاز، تنظیم بازار در ماه های بهمن و اسفند، حمایت از مصرفکننده و همچنین توجیه
اقتصادی و افزایش درآمد کشاورزان شهرستان عنوان کرد.
سرپرست اداره جهاد کشاورزی اندیمشک اظهار داشت: این
طرح در سطح 200 هکتار با پیشبینی تولید 4 هزار تن از ارقام سانته، آریندا و نورن
سیبزمینی و همچنین کشت پیاز در سطح 210 هکتار و پیشبینی تولید 7 هزار و 350 تن
از ارقام PS و یکیما در این شهرستان به پایان رسیده است.
شایان ذکر است 26 هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی و
دیم در شهرستان اندیمشک وجود دارد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ب