یک میوه استوایی لذیذ نه تنها دارای خواص سلامتی و زیبایی است بلکه حتی پوست آن در درمان انواع بیماری‌ها ‌اثربخش است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان به افرادی که خواستار کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام هستند، توصیه می‌کنند علاوه بر مصرف خود میوه موز، پوست آن را به صورت پخته، آب‌پز و یا سرخ شده در رژیم غذایی خود قرار دهند.

گفتنی است، با وجود غیر عادی بودن مصرف پوست موز در برخی جوامع ، رژیم غذایی روزانه بسیاری از کشورها از جمله شبه قاره هند و مجمع‌الجزایر دریای ‌کارائیب استفاده می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پوست موز حاوی انواع ویتامین‌ها، مواد مغزی و آنتی اکسیدان‌های فراوان است.

اما در عین حال کارشناسان توصیه می‌کنند از مصرف پوست موزی که با کود‌های شیمیایی مورد سمپاشی قرار گرفته افراد خودداری کنند و نیز پوست موز را بطور کامل شستشو دهند.

کارشناسان فیبر اضافی موجود در موز را حاوی پتاسیم، ویتامینc و ویتامین B6، ویتامین A و ویتامین B12می‌دانند.

مصرف پوست موز به صورت موضعی نیز سبب تسکین ‌دهندگی نیش حشرات و همین‌ طور قابلیت سفید‌ کردن دندان‌ها است.

نتایج استفاده از پوست موز در کاربرد‌های دارویی در مجلات ‌فیتوشیمی و Pharmacoynosy به چاپ رسیده است.

همچنین پوست موز در درمان و کاهش نقطه کبود‌شده بر سطح پوست اثری معجزه‌ ‌آسا دارد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: پوست ، میوه ، موز ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار