به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ اکبر امینی بیان کرد: یک شهروند همدانی مدعی کلاهبرداری از وی در فضای مجازی تلگرام شد که بررسی صحت این موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: به گفته شاکی، وی در یکی از شبکه های اجتماعی تحت موبایل عضو گروه فروش لباس و پوشاک بوده و از این گروه خرید انجام داده است.
وی اضافه کرد: پس از تحویل لباس، جنسی متفاوت با مورد خریداری شده تحویل گرفته است که پس از تماس با فروشنده، وی تحویل کالا با جنس متفاوت را انکار کرده است.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی همدان اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی هویت مدیر گروه شناسایی و به پلیس فتا احضار شد.
سرهنگ امینی افزود: مدیرگروه فروش لباس ابتدا هر گونه ارتباط خود با این موضوع را انکار کرد ولی پس از رویارویی با مدارک و مستندات لب به اعتراف گشود.
وی به شهروندان توصیه کرد: علاوه بر بالابردن دانش فنی و رسانه ای، دقت کنند در دام افراد فرصت طلب و سود جو نیافتند و در پایان توصیه هایی به شرح ذیل ارائه کرد.
وی تاکید کرد: شهروندان از فروشگاه های دارای نماد اعتماد الکترونیک که نشانه اصالت و تایید فروشگاه های اینترنتی است خریدهای خود را انجام دهند.
وی اضافه کرد: همچنین در صورت خرید از منابع غیرمعتبر قبل از پرداخت وجه کالا از کیفیت جنس خریداری شده اطمینان حاصل نمایند.
طبق آخرین اخبار منتشره، پلیس فتا در نیمه نخست امسال با رصد فضای مجازی اقدام به مسدود کردن 180 صفحه و سایت با محتویات مجرمانه کرده که بر همین اساس کشف صفحات مجرمانه 18 درصد و برخورد با جرائم سایبری 31 درصد افزایش داشته است.
منبع: ایرنا
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا را کلیک کنید.
انتهاي پيام/