به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح آزمایشگاه تشخیص مولکولی مخاطرات غذا در یزد گفت: یکی از مهمترین اقدامات ما در وزارت بهداشت، تاکید بر سلامت غذایی مردم است که باید با روشهای علمی و دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: تولید مواد غذایی تراریخته (اصلاح ژنتیکی شده) با رعایت استانداردها و قواعد مربوطه می تواند مانند محصولات ارگانیک در سبد کالای مصرفی مردم قرار گیرد.
دکتر ملک زاده افزود: طبق مطالعات انجام شده، غذای مصرفی مردم ایران از سلامت نسبی برخوردار است و افزایش مصرف مواد غذایی در کشور نیز باید اصلاح شود.
معاون تحقیقات و فن آوری ،هدف از تاسیس مرکز سلامت غذا در یزد را بررسی میزان سموم مواد غذایی و تولید محصولات تراریخته و شناسایی عوامل بیماری زا در مواد غذایی عنوان کرد.
محصولات تراریخته یا اصلاح ژنتیکی شده، محصولاتی است که از طریق مهندسی و اصلاح ژنهای یک ارگانیسم به دست میآیند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/