به گزارش حوزه دولت
گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علیرضا رزم حسینی در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و سایر نمایندگان بخش خصوصی، با اشاره به اینکه ایده شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در قلعه گنج، مهرماه سال 93 مطرح شده است، افزود: واسپاری این شهرستان جرات می خواست و کمتر کسی این حرکت را قبول می کرد و بالاخره این کار انجام شد.
وی عنوان کرد: طرح این ایده زمانی بود که مقام معظم رهبری هم فرموده بودند کاری کنید که یک نقطهای را آباد کنید و این دو موضوع با هم همزمان شده بود.
استاندار کرمان اظهار کرد: این موافقت نامه با بنیاد مستضعفان امضا شد و چهار وزیر نیز آن را امضاکردند و در گام ابتدایی آن یک مشاور تعیین شد تا ببینیم که در این شهرستان چگونه می توان در مسیر توسعه گام برداشت.
رزم حسینی با بیان اینکه عملیات اجرایی شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در شهرستان قلعه گنج از شش ماه قبل آغاز شده است، تصریح کرد: در این شهرستان در بخشهای کشاورزی، گردشگری، صنعتی و سایر حوزهها اقدام شده و در بازدید چند روز قبل از شاهد نتایج مثبت اجرای طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی بودهایم.
نماینده عالی دولت در استان کرمان تاکید کرد: در این طرح اقداماتی انجام شده که اجرای آنها توسط دولت بسیار زمان بر بود.
وی به در دست احداث بودن 30 اتاق چهار ستاره با معماری جدید گفت: این اتاق ها نیز تا دو ماه آینده به بهره برداری می رسد.
رزم حسینی تصریح کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی با دو هزار و 500 متر مربع نیز در شهرستان قلعه گنج احداث شده و هلدینگ معدنی نیز در این شهرستان فعال شده است.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه طرح شهرنمونه اقتصاد مقاومتی در قلعه گنج حداقل 10 ساله است، عنوان کرد: هفته گذشته جلسهای در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شده است که آقای سعیدیکیا رئیس بنیاد مستضعفان کشور درباره طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی توضیحات مفصلی را دادهاند.
رزم حسینی تاکید کرد: امنیت در شهرستان قلعه گنج طی سالهای گذشته وضعیت چندان مطلوبی نداشته است. اما با اجرای طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی، این شهرستان در حال حاضر امن ترین شهرستان جنوب استان کرمان است.
وی تصریح کرد: در مسیر توسعه این شهرستان از حضور سران طوایف نیز به خوبی استفاده شده و در مسیر جذب سرمایه داران بومی نیز اقدام شده است و به نوعی همه افراد در مسیر توسعه همراه هستند.
وی گفت: قلعه گنج باید به جایی برسد که افراد بدون توانمندی های خاص و درآمد نتوانند به این شهرستان مهاجرت کنند.
رزم حسینی با تاکید بر اینکه الگوی شهر نمونه اقتصاد مقاومتی درحال جا افتادن است، گفت: احتمالا این طرح در سفر رئیس جمهوری به عنوان یک سند پایدار به امضا خواهد رسید.
وی اظهار کرد: در اجرای این طرح نباید به سودآوری توجه داشت بلکه باید خدمت به مردم را در اولویت دانست.
استاندار کرمان تصریح کرد: ماموریتهای شرکتهایی که در طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی حضور مییابند باید بر مسئولیتهای اجتماعی متمرکز باشد تا مردم از محل کار به توانمندی و توسعه اجتماعی و اقتصادی برسند.
نماینده عالی دولت در استان کرمان بر شکل گیری خیران شهرساز در کشور نیز تاکید کرد و گفت: باید از توان و ظرفیت خیران برای ایجاد شهرهای جدید و توسعه یافته استفاده کرد.
وی گفت: ما در حال حاضر مشکل مدیریت داریم و میخواهیم این امر را با استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی جبران کنیم.
رزم حسینی بر لزوم همراهی مردم با مسئولان در مسیر توسعه تاکید و عنوان کرد: توسعه را باید از بخشها و روستاها آغاز کرد. اما در حال حاضر 85 درصد پول کشور در پایتخت است.
استاندار کرمان تاکید کرد: مردم فرصت هستند و جوانان باید سربازان ما در عرصه پیشرفت و توسعه باشند و ائمه جمعه نیز همراهان خوبی برای توسعه هستند و اگر با این نگاه به پیش برویم به دستاوردهای خوبی در حوزه پیشرفت و توسعه خواهیم رسید.
رزم حسینی یادآور شد: برخی شهرستان های دیگر نیز قابلیت اجرای این طرح را دارند که باید برنامه ریزی های لازم درباره آنها صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه دولت تاکنون به خوبی با ایده شهر نمونه اقتصاد مقاومتی همراهی کرده است، اظهارداشت: این طرح می تواند الگویی باشد که بخش خصوصی و شرکت های توانمند را هر چه بیشتر به صحنه آورد تا آن را در سایر شهرستان ها نیز اجرایی کنند.
استاندار کرمان در ادامه سخنان خود گفت: هدف دولت تدبیر و امید توجه جدی تر به بخش خصوصی است و در شرایط کنونی فرصت خوبی است تا بخش خصوصی به میدان بیاید و کار کند.
وی ادامه داد: فرصت کنونی زمینه خوبی است که بتوان سرمایه گذاری های خوبی را برای استان کرمان جذب کنیم.
نماینده عالی دولت در استان با اشاره به اینکه سوالاتی درباره معنای اقتصاد مقاومتی وجود دارد، گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد مردمی و سیاست های صحیح اقتصادی و مالی است و به گونه ای باشد که به توسعه بیانجامد.
رزم جسینی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی در کنار خود توسعه را به همراه دارد و سیاست هایی در آن مطرح شده که می تواند توسعه را به ارمغان آورد.
استاندار کرمان با اشاره به در دست تدوین بودن طرح دولت اقتصادی کارا و توانمند در استان کرمان، گفت: در این طرح، الزمات سخت گیرانه مطرح شده تا از مسیر بهره وری بتوان به توسعه اقتصادی رسید و در کنار آن به اختیارات مورد نیاز نیز توجه شده است.
نماینده عالی دولت در استان کرمان گفت: این طرح به گونه ای مد نظر قرار گرفته تا با تغییر دولت ها تغییر نکند و پایداری مدیریت در این طرح نیز مورد توجه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود حضور یک کرمانی ارزشمند در ریاست اتاق بازرگانی ایران را مورد تقدیر قرار داد و گفت: این امر می تواند فرصت خوبی را برای توسهعاستان ایجاد کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: استاندار کرمان به عنوان یک استاندار که از بخش خصوصی آمده اند، به عنوان یک استاندار توسعه ای در کشور شناخته می شود .
محسن جلال پور افزود: به همین دلیل انتظار می رود که کارهای اقتصادی نو در این استان اتفاق افتد.
وی تصریح کرد: طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی، کار خوبی است که در کشور نمونه آن را نداشته ایم.
وی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت های اقتصادی موجود در استان کرمان در سفر ریاست جمهوری به این استان باید ایده های نو اقتصادی مطرح شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمان نیز در این نشست گفت: در مناطقی از استان کرمان گنج هایی نهفته است که مردم قابلیت استفاده از آنها را ندارند.
حمید ذکا اسدی ادامه داد: استاندار کرمان تاکید دارند که بخش خصوصی وارد صحنه شده و از این گنج ها به نفع مردم استفاده کند.
انتهای پیام/