به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج مهدی نصیری افزود: این قطع کردن درختان کار افراد غیربومی استان بوده و احتمالا افرادی از استانهای همجوار هستند که درختان بلوط را قطع و به زغال تبدیل میکنند.
همچنین جومردیان، رییس اداره محیط زیست شهرستان بهمئی نیز گفت: قطع درختان بلوط در منطقه کوه "حاتم" بهمئی در حوزه کاری و استحفاظی محیط زیست نیست و با توجه به اینکه این منطقه شکار ممنوع است از لحاظ شکار و صید در حوزه کاری ماست.
وی ادامه داد: مقابله با آتشسوزی و قطع درختان جنگلها و جلوگیری از تخریب مراتع در حوزه کاری منابع طبیعی است.
رییس اداره محیط زیست شهرستان بهمئی با بیان این مطلب که این منطقه بین سه شهرستان بهمئی، لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد و بهبهان در استان خوزستان مشترک است و اینکه اتفاقی افتاده در چه حوزهای از این سه شهرستان است مشخص نیست، چراکه وضعیت جغرافیایی منطقه "حاتم" مشخص نیست.
همچنین محمد مرادی، فرماندار شهرستان لنده نیز در این زمینه گفت: بخشی از منطقه کوه "حاتم" جزو لنده و بخشی نیز جزو شهرستان بهمئی است.
وی ضمن تأیید قطع درختان کوه "حاتم" افزود: علاوه بر آن تعدادی از درختان مناطق "موگر"،"آب بهاره"، "برف سفید"،"سلی" و "قیام" هم قطع شده است که امکان دسترسی به این مناطق از طریق شهرستان لنده وجود ندارد، و باید از طریق "دهدشت- بهبهان و تشان" دسترسی پیدا کنیم.
وی ادامه داد: برخی افراد سوجو در این مناطق درختان بلوط را قطع آن را به زغال تبدیل میکنند.
فرماندار لنده با بیان این مطلب که چند نشست مشترک بین شهرستانهای لنده، بهمئی و بخش تشان در بخشداری تشان شهرستان بهبهان برگزار کردیم اما برای برخورد و جلوگیری از قطع درختان همکاری لازم صورت نمیگیرد، تاکید کرد: باید یک تصمیم جدی و از مرکز گرفته شود.
مرادی در پاسخ به این سوال که گفته میشود 2000، 3000 و یا 10 هزار اصله درخت قطع شده است، تصریح کرد: شاید هم بیشتر از این تعداد قطع شده باشد، چراکه این منطقه دارای پوشش انبوه جنگلی است و تاکنون خسارات زیادی به آن وارده شده است.
انتهای پیام/ح