به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ هادی ذبیحی در بازدید از باغات انجیز بخش خورش رستم شهرستان خلخال اظهار داشت: برداشت محصول انجیر از سطح باغات روستاهای نمهیل، برندق، زاویه جعفرآباد، چنارلق و کزج از توابع بخش خورش رستم این شهرستان آغاز شد.
وی افزود: پیشبینی میشود امسال بیش از 60تن محصول انجیر مرغوب و سالم از باغات واقع در حاشیه قزل اوزن منطقه خلخال برداشت شود.
ذبیحی ارقام عمده انجیر تولید شده را از نوع سیاه و زرد و ارقام محلی پیکانی و اسمعلی برشمرد و گفت: سطح زیرکشت این محصول در شهرستان 25 هکتار است که 5 هکتار آن بهصورت دیم مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و متوسط برداشت از هر هکتار 4 تن است.
وی در مورد ارزش غذایی این محصول تصریح کرد: انجیر تولید شده در خلخال سرشار از قند است بهطوریکه 50 درصد آن را قند تشکیل میدهد و منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های C,B,A است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خلخال در ادامه بیان کرد: محصول انجیر تولید شده بهصورت تازه خوری روانه بازارهای شهرستان و نیز شهرستانهای همجوار شده و گاهی بهصورت خشکبار فراوری میشود و بهدلیل داشتن کیفیت و مرغوبیت بالا مشتری خاص خود را دارد.
انتهای پیام/ی