به گزارش خبرنگار
باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، مواد پایه این لباس شنای انعطافپذیر از جنس کربن است. عملکرد این لباس نیز مانند اسفنج است و انواع آلودگیهای درون آب را در خود جذب میکند؛ بنابراین کاربر میتواند با یک تیر دو نشان بزند و طبق گفته سازندگان هم خطری متوجه سلامت جسمیاش نباشد.
گروهی از مهندسین به سرپرستی پروفسور مهندسی برق میهری اُزکان خالق این لباس هستند. آنها میخواستند راهی جالب برای کشاندن مردم به فرایند پاکسازی محیط پیدا کنند، بنابراین از شرکت ایرای کارباجو درخواست کردند برای تبدیل مواد به یک لباس شنای قابل پوشیدن، دوست طبیعت و البته بهصرفه برای سازنده و خریدار، طرحی را ارائه دهند.
طراحان معتقدند که این لباس اسفنج مانند میتواند تا 25 برابر حجم خود آلودگی جذب کند و تنها در دمای بالای 1000 درجه سانتیگراد به ماهیت اولیه خود یعنی مایع تبدیل و از لباس جدا شود. پسازآن مواد باقیمانده لباس را میتوان در ساخت لباس شنای دیگری استفاده کرد. البته به گفته طراحان این لباس تنها یک نمونه اولیه است و بازیابی لباس پس از چندین بار شنا چندان جالب به نظر نمیرسد. بااینحال این تازه آغاز کار و نقطه شروعی برای اختراعات پیشرفته تر است.
ناگفته نماند که این لباس اسفنجی مقام نخست مسابقات 2015 با نام Reshape Wearable Technology Competition را به دست آورد.
انتهای پیام/