به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ صباغ پور تحمل به خشکی، پر محصولی، افزایش 32 درصدی عملکرد در هر هکتار، دانه درشتی و مقاومت در برابر بیماری پژمردگی فوزاریومی را از ویژگی های این رقم جدید اعلام کرد .
این پژوهشگر همدانی افزود: کشت حبوباتی مانند نخود در زمین های آیش به علت ایجاد شرایط فیزیولوژیک مناسب در خاک ، می تواند به پایداری تولید گندم در کشور هم کمک کند .
نخود یکی از حبوبات مهم پر مصرف در کشور است و بیش از 500 هزار هکتار از مزارع کشور در فصول بهار و پاییز زیر کشت این محصول قرار می گیرد .
هم اکنون حدود 36 هزار هکتار از مزارع استان همدان زیر کشت نخود قرار دارد .
انتهای پیام/ز