به گزارش گروه استانهای
باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ علی سالاری متوسط عملکرد محصولات سبزی تازه را
35 تن در هر هکتار بیان کرد و گفت: انواع سبزی مانند جعفری، تره، شاهی، ریحان،
شوید، شنبلیله، کرفس، کاهو، کلم، گشنیز، مرزه و پیازچه در جیرفت کشت میشوند.
وی افزود: سبزیجات جیرفت
با استفاده از آب چاه و رودخانهای که حاشیه آن هیچگونه منبع آلایندهای اعم از شیمیایی و میکروبی وجود ندارد، تولید میشود.
سالاری به کمبود صنایع
بسته بندی سبزی در جیرفت اشاره
کرد و افزود: فقط یک واحد سبزی خشککُنی با تولید یک هزار و 150تن در شهرک صنعتی این شهرستان
فعالیت میکند.
برداشت سبزی درجیرفت از اواخر آبان آغاز می شود.
انتهای پیام/گ