نصرت رضاییان با بیان اینکه گم شدگان به گروههای سنی زیر 10 سال، 11 تا 20 سال، 21 تا 30 سال و 31 سال به بالا تقسیم میشوند، گفت: بیشترین آمار گمشدگان در 6 ماهه نخست سال را کودکان پسر زیر 10 سال تشکیل میدهند.
وی افزود: دختران زیر 10 سال و زنان بالای 31 سال ایرانی نیز ردههای بعدی گمشدگان را به خود اختصاص دادهاند.
مسئول بخش پیدا شدگان و رسیدگی به امور گمشدگان حرم رضوی با بیان اینکه 8 دفتر در بخش پیداشدگان و رسیدگی به امور گمشدگان در صحنهای جامع رضوی، کوثر، هدایت، طوسی، دارالحجه، انقلاب و آزادی وجود دارد که تمامی این دفاتر به وسیله سیستم شبکهای به یکدیگر متصل هستند، تاکید کرد: بیش از یک هزار و 400 نیروی افتخاری در این بخش فعالیت می کنند که 24 ساعته پذیرای افراد گمشده در حرم مطهر رضوی هستند.
رضاییان افزود: تمام دفاتر این بخش مجهز به سیستم کامپیوتر، کمد اسباب بازی ویژه کودکان سنین مختلف، خطوط تلفن، دستگاه دوکاره آب سرد کن وآب گرم کن و یخچال است که محیطی امن و بدون استرس برای افراد گمشده ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای این بخش به 2 دسته افراد جوینده و افراد پیدا شده تقسیم میشود، تصریح کرد: فرد جوینده با مراجعه به این دفاتر مشخصات فرد گمشده خود را ارائه میدهد و خدمه با جستجوی سریع طبق مشخصات، فرد گمشده را دنبال میکنند.
مسئول بخش پیدا شدگان و رسیدگی به امور گمشدگان حرم مطهر رضوی افزود: ارتقای کیفیت خدمت رسانی به امور پیداشدگان و وابستگان با استفاده از خدمتیاران مسلط به زبان ها و گویش های ایرانی و غیرایرانی، ارتقای روحیه تعامل مطلوب با برگزاری جلسات آموزشی و فعالیت های فرهنگی و قرآنی، ایجاد شرایط مناسب و مطلوب برای رفاه حال افراد پیدا شده و وابستگان آن ها، همچنین ارتقای سطح خدمت رسانی با استفاده از خدمتیاران علاقه مند برای فعالیت در دفاتر پیداشدگان از مهم ترین اهداف این بخش است.
رضاییان پذیرش و ثبت مشخصات اطفال پیدا شده،
دریافت اطلاعات مربوط به محل سکونت و یا مشخصات افراد پیدا شده در صورت امکان، ثبت
پیام افرادی که دنبال گمشده خود می گردند، تحویل پیدا شدگان بزرگسال و خردسال به وابستگان،
راهنمایی مراجعان برای دریافت گمشدگان، بررسی و رسیدگی به مشکلات پیدا شدگان و تحویل
فرد پیدا شده در صورت متواری و یا بلامکان بودن به دفاتر ساماندهی و آگاهی حرم مطهر
رضوی از دیگر فعالیت های این بخش دانست
انتهای پیام/ز .