شرکتی آمریکایی برای نخستین بار در جهان شکلات طبی را طراحی کرد.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از خبرگزاری رزبالت روسیه، این شکلات به کاهش فشار خون و حفظ سطح طبیعی کلسترل مفید خون کمک می‌کند. این محصول تنها 35 درصد چربی و قند است که مانع از کار مفید کاکائو در بدن نمی‌شود. 

کاکائو حاوی آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی مفید برای سلامت است.  اصولا کاکائو در سایر شکلات‌ها هم وجود دارد اما در آنها اثر مفید این عنصر بدلیل محتوای بالای چربی و قند کاهش می یابد.

 بر اساس نتیجه گیری دانشمندان اسپانیایی، زیاد روی در خوردن شکلات و گوشت باعث ایجاد افسردگی می‌شود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: شکلات ، فشارخون ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.