دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: آب سرد به علت دارا بودن طبع سرد و تر،بر روی NADH سلولی اثر منفی دارد، و عبور الکترون برای فرآیند متابولیسم مواد غذایی را کم می کند و موجب کاهش ATP (آدنوزین تری فسفات) سلولی میگردد و این امر میتواند موجب اختلال عملکرد بسیاری از سلول ها شود و در نهایت باعث بروز بیماری گردد. به همین دلیل ما پیشنهاد میکنیم تا بجای آب سرد از مواد دیگری استفاده کنید.
وی در ادامه گفت: موادی که توصیه میشود تا بجای آب سرد میل کنید عبارتند از:
1.استفاده از آب جوشیده ولرم شده.
2.آب جوش به همراه خرما.
3.شربت عسل برای افراد غیر دیابتی.
4.شربت خنک شیره انگور
5.استفاده از انواع شربتهای محلی مانند: شربت زعفران یا سکنجبین، شربت بید مشک با سکنجبین،شربت بهار نارنج به همراه سکنجبین، شربت نعناع به همراه سکنجبین، شربت عرق یونجه با سکنجبین.
وی در ادامه گفت: این شربتهای ذکر شده را خنک میل کنید، همچنین میزان عسل و مواد شیرین دیگر برای افراد دیابتی موقتا یک چهارم افراد غیر دیابتی می باشد.
وی در پایان گفت: با رعایت اصول و موارد ذکر شده، می توانید سلامتی جسم خود را تضمین کنید.
انتهای پیام/