به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛مدیر کشاورزی طارم گفت:تعداد بهره بردارانی که اقدام به کشت این محصول می کنند حدود هزارو 250 نفر می باشد
عماری افزود:سیر یکی از محصولات مهم وبا ارزش شهرستان می باشدکه باتوجه به کیفیت بالای آن قسمت عمده ای از محصول تولیدی علاوه بر تامین مورد نیاز داخل کشور به کشورهای خارجی مانند روسیه آذر بایجان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می گردد
وی ادامه داد:ارقام سیرصورتی ، سیرقرمز ، سیرسفید و سیر محلی طارم می باشد که همه ساله در ماههای اردیبهشت و خرداد برداشت و به بازار عرضه میگردد.
مدیر کشاورزی طارم گفت:مهمترین مشکل سیر کاران این شهرستان خرد بودن تولید به روش سنتی و نیز نبود واحدهای فراوری بسته بندی و سردحانه برای این محصول می باشد
وی با بیان اینکه امید است با تمهیدات لازم این مشکل برطرف گرددافزود:از
اقدامات انجام گرفته برای سیر کاران ارائه روش های نوین کاشت داشت برداشت برگزارش
کلاسهای آموزشی در خصوص کاشت و داشت این محصول بالاخص کنترل آفات و بیماریها و
علفهای هرز و همچنین رایزنی با میادین میوه و تره بار و تجار سراسر کشور در زمان
عرضه محصول به بازار جهت تنظیم بازار و جلوگیری از افت قیمت محصول می باشد.
انتهای پیام/ز