علاوه بر زمان مناسب برای درس خواندن حتما باید زمانی برای بازی کردن در برنامه روزانه کودک گنجانده شود.

دکتر کوشا روان‌پزشک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص ضرورت حمایت عاطفی والدین از کودکانی که تازه وارد مدرسه شده‌اند گفت: باید فضای خوبی از مدرسه برای کودکان ترسیم شود چرا که در بسیاری از مواقع نگرانی کودک، از این است که نمی داند در مدرسه چه اتفاقی قرار است، رخ دهد به همین دلیل والدین موظفند با استفاده از این موضوع و تلقین آن به کودک که ما کنار تو هستیم و به تو کمک می کنیم به مرور زمان وی را به مدرسه عادت بدهند.

این فوق تخصص روان پزشکی با بیان اینکه اینکه بدخلقی و لجبازی در کلاس اولی ها طبیعی است تصریح کرد: ممکن است در هفته‌های اول کودک کمی لجبازی و بداخلاقی داشته باشد اما باید بدانیم که این حالات موقتی بوده و برطرف خواهد شد.

کوشا با اذعان به اینکه با شروع مدرسه برنامه بازی کودک تغییر می کند چرا که شب‌ها باید زودتر بخوابد و صبح زودتر از خواب بیدار شود، پس بهتر است والدین برای کودک برنامه‌ریزی کنند تا در حین درس خواندن بازی کردن را هم داشته باشد.

این عضو بسیج جامعه پزشکی اظهار داشت: نباید بازی و تفریح را از برنامه روزانه دانش‌آموزان حذف کرد ،‌در اینصورت کودک می‌تواند از رفتن به مدرسه لذت ببرد اما در صورتی که زمان بازی کردن از وی گرفته شود مدرسه رفتن و درس خواندن برای وی با استرس همراه خواهد بود.



انتهای پیام/

برچسب ها: بازی ، استرس ، لجبازی ، روانشناس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار