مصرف زعفران و غذاهای حاوی آن در دوران 3 ماهه اول بارداری خطرناک است و منجر به سقط جنین می‌شود.

شهاب اولیایی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوانافزود: مصرف زعفران برای زنان باردار خطرناک است و در مرحله سوم بارداری به دلیل اثرات تحریکی منجر به سقط جنین می‌شود.

وی اظهار داشت: مصرف زیاد زعفران در افراد عادی باعث تهوع، کاهش ضربان قلب، خونریز‌های نابجا و تغییر رنگ پوست می‌شود.

اولیایی با بیان اینکه زعفران ضد افسردگی، اشتها آور و خواص درمانی زیادی دارد، افزود: مقدار مصرف زعفران 2 الی 3 گرم در ماه برای هر فرد عادی است که نباید از این مقدار فراتر رفت.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه برخی تحقیقات مصرف زعفران را در تسهیل زایمان موثر می‌دانند، افزود: با توجه به اینکه مصرف زعفران در دوران بارداری خطرات و عواقب بیشتری تا فواید آن دارد، مصرف آن در 9 ماهه بارداری به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ارزو
۱۶:۳۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
ایا خوردن زعفران در جوجه کباب ضرردارد باعث سقط میشود
آخرین اخبار