قائم مقام امور بین المللی وزارت علوم با اشاره به کمبود دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه‌ها، افزایش درصد جذب این دانشجویان را راهی برای بین المللی شدن دانشگاه‌ها دانست.

سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین المللی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند با جذب دانشجویان خارجی به سوی بین المللی شدن پیش بروند. عوامل دیگری همچون تعداد مقالات موجود در نشریه‌های معتبر بین المللی و حضور اساتید خارجی در دانشگاه‌ها نیز در بین المللی شدن آنها کمک می‌کند.

وی در خصوص ظرفیت دانشگاه‌ها برای ورود دانشجویان خارجی بیان کرد: اگر بتوان طی برنامه‌ای پنج ساله چهار درصد به ظرفیت کنونی دانشگاه‌ها در جذب دانشجوی خارجی اضافه کرد و مجموعه مدیریت دانشجویان غیر ایرانی را در سیستم اداری دانشگاه‌ها گنجاند، گام بزرگی در بین‌المللی ساختن دانشگاه‌ها برداشته شده است. 

سالار آملی اظهار داشت: متاسفانه در خصوص چاپ و تدوین مقاله در سطح بین‌المللی بسیار عقب هستیم و این بدین معناست که از تجهیزات و امکانات دنیا هنوز بهره‌مند نشده‌ایم، همچنین تعداد استادان غیر ایرانی در کشور بسیار کم است و این یکی از عوامل ضعف در بین المللی ساختن دانشگاه‌هاست. 

وی در پایان افزود: ضعف در جذب دانشجوی غیر ایرانی و عدم توجه به اهمیت بین المللی شدن دانشگا‌ه‌ها، کشور را در این راه عقب انداخته‌است. به طبع نبود این شاخص ها از هر دو طرف باعث حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی های نه چندان مطلوب جهانی می‌شود. 


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.