به گزارش خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مواد متعددي مانند پتاسيم و سولفور در خرما وجود دارد که نه تنها سلامت قلب را حفظ مي کند بلکه به روند شکستن چربي در بدن نيز کمک مي کند. براي افزايش ميزان متابوليک و کاهش وزن، صبح ها خرما مصرف کنيد.
خرما به دليل غني بودن از ويتامين و ماده کاني و فيبرهاي قابل حل و غيرقابل حل، باعث احساس سيري و مانع از پرخوري مي شود.
خاصيت ملين دارد: يبوست را درمان مي کند. سيستم گوارش را سالم نگه مي دارد و روند سوخت و ساز بدن را افزايش مي دهد. در نتيجه باعث کاهش وزن مي شود.
سيستم هاضمه را تحريک مي کند: خرما حاوي نيکوتين است که مشکلات گوارشي و روده را درمان مي کند. باکتري مفيد را افزايش مي دهد و باکتري مضر را از بين مي برد. با بهبود دادن عملکرد سيستم هاضمه، باعث کاهش وزن مي شود.
کم کالري و سرشار از انرژي است: قندهاي طبيعي در آن مانند فروکتوز و گلوکز انرژي مورد نياز بدن را تامين مي کند.
عاری از کلسترول و چربي هاي ترانس است: اين دو عامل باعث افزايش وزن مي شود. خرما عاري از چربي و سرشار از ماده مغذي است اما باعث کاهش کالري مي شود.