نایب رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ایران تفاوت‌های زوجین را نقطه قوت زندگی زناشویی دانست و گفت: تمایز در سلیقه‌ها و علایق زوجین می‌تواند موجب ایجاد تنوع در زندگی شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، شکوه نوابی‌نژاد، امروزدر دومین همایش ملی «شخصیت و زندگی نوین»، در دانشگاه آزاد سنندج گفت: خانواده در عین کوچک بودن اثرگذارترین نهاد جامعه است که باید به شکل صحیح و در راستای سلامت جامعه برای اداره آن تلاش کرد. 

وی افزود: رابطه فرزند و والدین یک شبکه به هم تنیده است و پدران و مادران در این شبکه می‌توانند بهترین الگو برای فرزندان خود باشند. 

استاد دانشگاه خوارزمی و نایب رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ایران بیان کرد: روانشناسی جدید بیشترین تاکیدش در پنج سال اول زندگی بر نقش پدر و مادر و فراهم کردن محیطی سالم و آرام برای فرزندان است.

وی گفت: یکی از برداشت‌های غلط و رایج در هنگام ازدواج، تلاش برای تغییر جنبه‌های شخصیتی طرف مقابل است در حالی که چنین چیزی در واقع غیرممکن است. 

نوابی‌نژاد با تاکید بر آموزش مهارت برقراری ارتباط به زوجین، افزود: زندگی زناشویی مستلزم مهارت‌های ویژه‌ای است و شبیه بودن دو طرف به یکدیگر، راه درستی نمی‌باشد. 

وی تفاوت‌های زوجین را نقطه قوت زندگی زناشویی دانست و ادامه داد: تمایز در سلیقه‌ها و علایق زوجین می‌تواند موجب ایجاد تنوع در زندگی شود. 

نایب رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ایران بیان کرد: تمایزات عامل اصلی طلاق در دهه اخیر بوده است در حالی که می‌توان از این تمایزها برای ایجاد تنوع در زندگی بهره گرفت. 

نوابی‌نژاد وقت نگذاشتن پدر خانواده برای فرزندان سه تا پنج ساله را یکی از مشکلات کنونی جامعه دانست و گفت: با توجه به اینکه توافق روشنی بین زن و مرد برای تربیت فرزند وجود ندارد، این مسئله مشکلات زیادی را در تربیت فرزندان به وجود آورده است.

انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.