به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ آرش خوشنویس زاده افزود:در این مدت بالغ بر ۲۳۰ مورد نمونه برداری از
انواع مواد غذایی انجام شد که ۳۹ مورد، مغایر با استاندارد مربوطه اعلام شد
و متخلفان بهداشتی به استناد ماده یک و ۱۴ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی،
آرایشی و بهداشتی، به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی
اضافه کرد : با توجه به اینکه آلودگی و فساد مواد غذایی، می تواند مشکلات
زیادی برای انسان به وجود آورد مواد غذایی، به ویژه غذاهای پخته شده، نیز
اگر خوب نگهداری نشوند، موجب مسمومیت غذایی می شوند که از علایم آن، اسهال و
استفراغ است.
وی افزود: با توجه به مهم بودن کنترل سلامت مواد
غذایی در تندرستی مردم، کارشناسان بهداشتی، سختگیرانه در این زمینه وارد
عمل شده و با نمونه گیری، تلاش دارند، این وضعیت را سامان بخشند.
خوشنویس
زاده گفت: موادی مثل رنگ ها، عطرها یا موادی که مدت نگهداری غذاها را
بیشتر می کند اگر از نوع مناسب نباشند یا به مقدار زیاد مصرف شوند، باعث
مسمومیت و بیماری خواهند شد.
انتهای پیام/ح