رئیس جمهور گفت: سهم نفت در بودجه کشور یک سوم بوده و این یک مشکل است، اقتصاد ما نفتی است یعنی اقتصادی برونزا است.

هنوز از اقتصاد نفتی رهایی پیدا نکرده ایم/ برجام به معنای شکستن همه زنجیرها به پای ملت ایران استبه گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ، دیدار مدیران اتحادیه‌های سراسری تعاونی‌های کشور با  رییس جمهوری عصر امروز (شنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان در این نشست که عصر امروز برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: اولین اشکال اقتصاد ایران در دهه‌های اخیر متکی بودن به نفت است.

وی تصریح کرد: اگر حقوق کارمندان بر مبنای چاه های نفت تنظیم می‌شده و اگر برنامه ریزی برای این کشور بر مبنای بشکه ای نفت تعیین می‌شده، زمانی بوده است که نقش نفت در بودجه ۵۰ درصد بوده است.

روحانی افزود: سال گذشته سهم نفت در بودجه یک سوم بوده و این یک مشکل است، اقتصاد ما نفتی است یعنی اقتصادی برونزا است.

وی تصریح کرد: در دوران تحریم دیدیم در زمینه نفت کشورهایی به ما تحمیل کردند که روزانه فقط یک ملیون بشکه نفت می توانید تولید کنید، تولید اگر متوقف شود چاه نفت بسته می‌شود و امروز که بعد از تحریم می خواهیم چاه های نفت را باز کنیم هزینه بسیاری را می طلبدو از طرف دیگر قیمت نفت را نیز برای ما تعیین می کردند و دیدید قیمت نقت به یک سوم تنزل پیدا کرد.


روحانی افزود: اولین اشکال اقتصاد ایران در دهه های اخیر متکی بودن به نفت بوده،حتی حقوق کارمندان براساس چاه‌های نفت تنظیم میشده است و هنوز هم دربودجه ریزی سالانه یک بخش آن این است که سال آینده چه مقدار نفت میفروشیم و یک سوم بودجه کشور بر دوش نفت است.

رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: برجام به معنای شکستن همه این زنجیرهاست  ، نخواهم گذاشت یک عده افراطی امید ملت ایران را از بین ببرند ، ملت ما ملتی بزرگ در طول تاریخ است متاسفانه برخی حرکت‌های نا دقیق الماس گرانبهایی را در یک مسیری برده و این الماس را به دور انداخته است ، همه تلاش دولت این یوده این الماس را خارج کند، درخشش این الماس را دنیا میبیند.

وی تاکید کرد: ما باید از شرایطی که در آن قرار گرفتیم استفاده کنیم، قهرمانان ملی ما در مقابل شش قدرت جهانی شبانه روز تلاش کردند، متنی به دست آمد که هیچ کس نمی تواند بگوید منطبق با عظمت ایران نیست.

روحانی ادامه داد: متاسفانه در سال‌های گذشته عمدتا اقتصاد ما دولتی بوده است و سهم اقتصاد دولتی باید قدم به قدم به بخش خصوصی و تعاونی واگذار شود.

رئیس جمهور گفت: گاهی وقت‌ها مایه دادن از جان دادن سخت تر است، آنکه پنج صبح تا پاسی از شب تلاش می کند او می تواند اقتصاد کشور را احیا کند، اقتصاد تعاونی و خصوصی به دنبال تعطیلی نیست و خود را برای رقابت آماده می کند.

وی افزود: باید وقتی تعاونی را می‌گوییم از شهید مطهری‌ها و بهشتی‌ها یاد کنیم، تعاونی را به عنوان مسیری که ثروت در یک نقطه جمع نمی شود و فقر را می‌زداید و اقتصاد عادلانه را برای جمع یه ارمغان می آورد باید پذیرفت.

رئیس جمهور بیان کرد: انتظار این بود پس از انقلاب نقش تعاونی بیشتر شود و باید آسیب شناسی شود که تعاونی ها کجا موفق بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر محصولی را تولید کنید که نام ایران روی آن باشد احساس غرور نمی کنید؟ خانم های ما نیز می‌خواهند در این امور شریک باشند، ما باید تعاونی ها را پر بار کنیم و باید وزارت تعاون سند تعاون را برای تصویب به دولت بیاورد، در شرایط پسا تحریم همه باید به صحنه بیاییم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
تنها 55
۲۲:۴۳ ۲۱ شهريور ۱۳۹۴
اتفاقا اکثر زنجیرهایی که ملت شکسته بود با برجام شما دوباره برقرار و زنجیرها محکمتر شد؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۰۰:۵۲ ۲۲ شهريور ۱۳۹۴
خطوط قرمز ما مشخصه و اگه رعایت بشه هیچ جای نگرانی نیست
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۱:۵۶ ۲۱ شهريور ۱۳۹۴
پناه برخدا این رفتارها از رئیس جمهور محترم قایل قبول نیست

همین دیروز آقا فرمودند :
"عده‌ای جوانان حزب‌اللهی را با تعابیری نظیر افراطی می‌کوبند که این کار بسیار غلط است."
آقا فرمودند مجلس در بررسی برجام وارد شود
United States of America
احمدرضا
۲۰:۵۰ ۲۱ شهريور ۱۳۹۴
عاشقتم روحانی
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۰:۴۸ ۲۱ شهريور ۱۳۹۴
حسین اول برو بند های بودجه رو بخون بعد نظر بده...ده درصد اضافه حقوق ظلم نیست؟؟؟؟
United States of America
حمید
۰۱:۴۸ ۲۲ شهريور ۱۳۹۴
اگه تورم بیشتر بشه بله کمه ولی اگه تورم متوقف شد نباید اضافه حقوقی در کار باشه
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۹:۵۵ ۲۱ شهريور ۱۳۹۴
درود بر روحانی خار چشم افراطیون
آخرین اخبار