معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با هدف حفظ و ارتقای شاخص های سلامت و ايمنی مواد غذایی موفق به راه اندازی سه آزمون جدید در بخش میکروب شناسی آزمایشگاه مواد غذایی این معاونت شده است.

راه اندازی 3 آزمون جدید در آزمایشگاه کنترل مواد آرایشی و بهداشتی زاهدانبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛ علیرضا مبارکی گفت: بيماري هاي ميكروبي ناشی از مصرف مواد غذایی یکی از شایعترین انواع بيماري در سراسر جهان می باشد که اغلب در اثر پروسه های غير بهداشتی تهيه مواد غذايي ایجاد می شود.

وی افزود: از علائم اصلي و مهم بروز بيماريهاي ناشي از مسمومیت مواد غذايي می توان به تب، دل درد، تهوع، اسهال و استفراغ اشاره کرد که بسته به قدرت بيماريزايي میکروب و حساسيت میزبان، شدت بیماری متغییر می باشد.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.